Журналісти зафіксували, що 25 грудня голова Офісу президента Андрій Богдан таємно зустрівся з олігархом Ігорем Коломойським та його бізнес-партнерами.

ТАЙНА ВЕЧЕРЯ З КОЛОМОЙСЬКИМ

//https://www.youtube.com/watch?v=y0UqrlWj4zw

Про це йдеться у розслідуванні журналістів програми “Схеми: корупція в деталях”.

Зазначається, що близько 17-ї знімальна група помітила автівку, яка виїхала з кортежу бізнесмена Михайла Кіпермана, пов’язують його з олігархом Коломойським

За годину журналісти помітили й кортеж керівника Офісу президента Андрія Богдана. Його автівки рушили до італійського ресторану на Печерську.

Як повідомляється, у ресторані керівник ОПУ зустрічався з головою правління “Нафтогаз України” Андрієм Коболєвим.

Відтак за п’ятнадцять хвилин до восьмої “Схеми” помітили біля готелю дві вже знайомі автівки — Кіпермана та Богдана. Вони зайшли до п’ятизіркового готелю Premier Palace у центрі Києва, згодом до них під’їхав олігарх Ігор Коломойський, зазначають розслідувачі. Слідом за ним — його бізнес-партнер та співвласник студії “Квартал 95” Тімур Міндіч.

Як повідомляється, зустріч тривала близько години. Опісля приватну кімнату ресторану залишили бізнес-партнер Коломойського і член неформальної бізнес-групи “Приват” Михайло Кіперман та ексдепутат і товариш олігарха Євгеній Гєллєр.

За ними, як повідомляють “Схеми”, вийшов охоронець Богдана та Тімур Міндіч, останнім вийшов Ігор Коломойський.

На питаня журналістів, чи задоволений Коломойський президентом Володимиром Зеленським, той відповів, що “Я відчуваю тиск на свій бізнес, але цей тиск відчувають й інші”.

Коломойський також заявив, що не сумнівається у поверненні собі ПриватБанку. Ще сказав, що за президентства Зеленського у нього не “найбільш лояльні” умови для бізнесу” з усіх часів, бо за Ющенка “теж було нормально”.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський, як головний акціонер групи 1+1 медіа очолить наглядову раду телеканалу 1+1.

Раніше батько президента України Олександр Зеленський припустив, що у його сина незабаром виникнуть проблеми з олігархом Ігорем Коломойським.

Джерело: Прямий