Голка здатна врятувати життя пацієнта у випадку інсульту.

Ця порада була дана китайським професором, який стверджує, що ви завжди повинні мати голку з собою. Це дивовижний і нетрадиційний спосіб порятунку людини від інсульту. Всім слід прочитати цю статтю, тому що ви ніколи не знаєте, чиє життя може залежати від вас через хвилину, передає Ukr.Media.

Потерпілому від інсульту необхідний відпочинок і невідкладна допомога. Ці поради допоможуть зберегти життя людини!

Зберігайте спокій. Незалежно від того, де перебуває жертва інсульту, її не можна рухати, бо якщо ви пересуватимете хворого, капіляри лопнуть і це спричинить крововилив у мозок!

Якщо у вас є шприц – це краще; в іншому випадку звичайної голки для шиття буде достатньо. Потримайте голку над вогнем, запальничкою або свічкою, щоб стерилізувати, а потім використовувати її для того, щоб проколоти подушечки всіх 10 пальців.

Жодних конкретних акупунктурних правил немає, проколи повинні бути лише в кількох міліметрах від нігтя. Проколювати так, щоб кров могла текти. Якщо кров не починає капати, тоді слід почати видавлювання крові. Коли всі 10 пальців кровоточать, зачекайте декілька хвилин ви побачите, що постраждалий повернеться до життя!

Якщо рот хворого спотворюється, почніть масаж вух, поки вони не стануть червоними. Укол голкою в кожне вухо в м’яку частину, так щоб витекло кілька крапель крові з кожного вуха. Через декілька хвилин, рот хворого більше не буде спотворений.

Зачекайте, поки хворий прийде у нормальний стан без будь-яких незвичних симптомів, потім відправте його в лікарню. Цей метод кровопускання є традиційним методом китайської медицини. Застосування цього методу дає практично 100% результат і з його допомогою люди можуть пережити інсульт.

Джерело: Все буде Україна