25. Сент-Люсія

??

Цей карибський курорт, усіяний розкішними готелями, створений спеціально для закоханих пар та любителів адреналіну. Ті, що шукають спокою, знайдуть його на незайманій береговій лінії острову (особливо на пляжах Редуіт та Ансе Частанет). Тим часом шукачі пригод можуть перевірити свої можливості, піднімаючись на гори Пітонс чи поблукати в місцевих джунглях. Сухий сезон, із грудня по квітень, є найпопулярнішим часом для подорожі, але туристи з обмеженим бюджетом можуть знайти більш дешеві ціни, якщо вирішать прибути в період з травня по червень.

24. Санторині


Цей грецький острів, який часто називають одним із найпопулярніших місць для молодят, кожного року приваблює туристів заходами сонця, які захоплюють дух, селищами в пастельних тонах і барвистими пейзажами. Археологічні пам’ятки, такі як Стародавня Тіра та Стародавній Акротірі, привертають увагу любителів історії, в той час як тури до виноробні в центрі Санторині приваблюють енофілів.

23. Британські Віргінські Острови


Якщо вам необхідні мальовничі пляжі та тепла погода, то на такий випадок існують Британські Віргінські Острови. Щоб легко дістатися до бухти Контрабандистів, затоки Брюверс та інших першокласних пляжів цих островів, розгляньте можливість бронювання номеру в готелі на Тортолі, найбільшому острові в цьому регіоні. Крім того, ви можете легко відвідати інші невеличкі острови завдяки екскурсії на човні. А щоб уникнути натовпу, відправляйтеся до Анегади.

22. Аргентинська Патагонія

Аргентинську Патагонію обов’язково необхідно відвідати, якщо ви вважаєте себе досвідченим туристом. Неймовірні пейзажі чекають вас на півострові Вальдес – об’єкту всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а там, до речі, можна зустріти рідкісні вимираючі види (наприклад, Магелланові пінгвіни). На що ще треба глянути, то це льодовик Періто Морено. Його унікальність полягає в тому, що він де-факто єдиний у світі льодовик, який нині росте, а не зменшується. А якщо ви готові ще один прийняти виклик, то прогулянка в Андах буде незабутньою.

21. Національний парк “Банфф”

Цей національний парк, який знаходиться серед канадських Скелястих гір, може похвалитися одними із найкрасивіших пейзажів у світі. Помилуйтеся приголомшливим видом на долину річки Боу із гондольного підйомника або, прогулюючись по схилах високих гір. Якщо ви подорожуєте літом, не впустіть шанс покататися на каное по дуже відомій кришталево-чистій воді озера Морейн.