Жінка — джерело життя, вона ділиться з чоловіком енергією, народжує і виховує дітей, турбується про сім’ю і про будинок, тягне на своїх тендітних плечах проблеми дітей, батьків, чоловіка, інформує Ukr.Media.

Психолог звертається до всіх жінок, які втратили надію, енергію і сили на звершення і життєві подвиги:

«Духовний спокій, довіра, гарний настрій, радість і світло, які наповнювали ваше серце, обов’язково повернуться. Я знаю, що зараз ви перебуваєте в замішанні, і схоже, втратили всяку надію.

Це тимчасовий стан. Кожен проходить через такий період у житті, це всього лише чергова глава, коли вона закінчиться, до вас повернеться колишня впевненість і життєрадісність.

Вам здається, що ваше життя рухається в неправильному напрямку, ви терпите одну невдачу за іншою. Здається, ніби ви живете життям іншої людини. Але все це скоро закінчиться, ніщо не може тривати вічно.

Пам’ятайте: ви були народжені не для того, щоб так легко здаватися. Ви прийшли у цей світ, щоб придбати силу і впевненість, показати оточуючим, на що ви здатні.

Я знаю, що вам погано, ви пройшли через вогонь і воду. І навіть гірше. І тепер вам здається, що існує лише один варіант — просто здатися. Але ви помиляєтеся, дуже сильно помиляєтеся.

Нездорові відносини, пристрасті, розбиті надії, нездійснені мрії — все це було у вашому житті. Але ви зуміли вижити!

Ваше серце розбивали на сотні дрібних частинок, але ви знову і знову склеювали його і продовжували боротися.

Нерозділене кохання — що може бути гірше за це? Самотність і пустота. Зараз це все, що у вас залишилося. Ви прагнули до мети, але програли в нерівному бою. Це знайоме всім людям.

Після поразки вам здається, що ви недостойні, слабовольні, вам бракує сміливості і рішучості. Ви звинувачуєте себе в тому, що доклали дуже мало зусиль. Але це не так.

Пам’ятайте: нічого не буває даремно. Якщо ви щось зробили, значить в той конкретний момент вашого життя, на тому конкретному етапі вашого розвитку, в даному вчинку був сенс.

І якщо вам здається, що ви могли вчинити по-іншому, знайте — ви не могли».

Джерело: Доброта