Виїжджаючи з парковки супермаркету, я виявив, що у мене під двірниками засунута 200 гривнева купюра. Якби я не чув про подібні випадки раніше, то обов’язково б вийшов, щоб взяти її, а так – заблокував двері і рушив. Пише Словечко

Тут же разом зі мною рушила сильно затонована машина без номерів, яка стояла поруч. Вона виїхала за мною зі стоянки, але переслідувати не стала, і поїхала в іншому напрямку.

Уявіть, що ви припаркували машину біля магазину, пішли за покупками, повернулися з пакетами, поклали їх у багажник, сіли, завели машину і помітили, що під двірниками на склі стирчить велика купюра. До речі, несправжня.

Купюру кладуть саме під двірники, адже, щоб забрати її, потрібно вийти з машини. Такі випадки часто відбуваються на парковках і у гаражів, де машини стоять передом до стіни, і купюру помітити складно, поки не від’їдеш.

Ось так подаруночок, зрадієте ви, і даремно. Тому що це всього лише хитрий хід, який придумали шахраї, щоб вкрасти вашу машину. Ви виходите, залишаючи машину заведеної, злочинець сідає за кермо і тисне по газам. Ви навіть не встигаєте нічого збагнути, так швидко і несподівано все відбувається! ”

Не дайте себе обдурити подібним чином!

Джерело: Точка зору