Позафракційного народного депутата України Євгена Мураєва помітили в московському готелі преміум класу Lotte Hotel Moscow.

Про це у своєму Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала.

“Джерело інформації на 100% впевнене, що не помилилося. Патріоти в погонах підтвердили, що дійсно 29.01 Мураєв залишив Україну рейсом Київ-Відень. І в той же день з австрійської столиці перемістився в Москву. А 01.02 у зворотному порядку повернувся в аеропорт “Бориспіль”, – розповів він.

За його словами, формально Мураєв мав право перебувати в Росії, проте журналіст нагадав, що нардеп, як носій держтаємниці, був зобов’язаний сповістити про візит режимно-секретний відділ апарату Верховної Ради.

“Якби Мураєв не був офіційним обличчям, а Росія агресором, цей факт не викликав би питань. Але у нас війна з РФ. Тому я питаю, які справи привели народного депутата України в Москву? З ким він там зустрічався? Відображена ця поїздка в робочому графіку? Згідно з календарним планом ВР цими днями мала проводитися робота з виборцями. Можливо, Мураєв провідував наших заробітчан?

Напевно не дарма Служба Безпеки України пропонувала закон, що забороняє народним обранцям поїздки у РФ. Якби його ухвалили, зараз би Мураєв вже давав свідчення”, – додав Бочкала.

Як повідомлялося раніше, Мураєв спровокував скандал, назвавши події на Майдані взимку 2013-2014 років – держпереворотом.

Джерело: Обозреватель