СКОРО ВЖЕ СОБАКИ ПОЧНУТЬ ЗАКОРДОН ВИЇЖДЖАТИ

Гей, ви, обісра№е правітєльство. Ви вже всіх зa*бали всі вас клянуть, а вас ше земля носить. Знаєте що..? Я не бажаю вам горіти в пеклі, я щиро мрію, щоб пекло вас застало при житті…вас бл*дей..і ваше всьо потомство…..
Собак на газ..?! та ти, с*ка, продай свій годинник, то вистачить на цілий місяць за все село розрахуватись де ж ти сєрдєшний нашкріб на нього??? ГА??? Пенсіонери лягають в лікарні, щоб нахаляву наїстись….та щоб ти так жер до скону, як в тих лікарнях годують. Слуги ви кончені, ви всіх бачили, кого треба садити…хто розкрадає ту казну, а як прийшли під той купол, то вам очі повибирали….С*УКИ ВИ ПРОДАЖНІ.

В мене спутникове телебачення, слава Богу, що відключили той понос….ато якось дико слухати ваших недоумків соц.спеціалістів…коли бачиш…як люди в магазинах по три картоплини купляють. Шо ви там понапідписували, коли наших хлопців на війні щодня втрачаємо… Нахалєру тій горем вбитій матері ваші посмєртні медалі…коли єдина дитина в землі лежить.

ТУРЧИНОВ, за скільки Крим продав??? падлюка ти лупоока…. Порох клятий, чого ше не в камері строгого режиму??? ЗЕ, чесно признатись…я за тебе голосувала…і до останнього вірила, що ти таки їх всіх насадиш на вила, а ти, бл*ть…ніяким боком не краще виявився 73% просрав за 6 місяців…..ти не їх зробив, а нас….. ГАНЬБА ТОБІ!!! ТОБІ І ТВОЇМ СЛУГАМ Сідай на той вєлік…і їд по містам і селам…подивись…до чиго ми всі вже доведені….. Їдь до тої стіни, шо Яйценюк строїв за наші гроші…..Їдь бл*ть, тим вєліком по базарах і подивись як гнилий буряк продають…. Ліків нормальних немає…в кращому випадку кальцію нажертись можна

РЕФОРМАТОРИ, ви ху*ві чого то, ви вєчно з бідного, голого, голодного народу реформи починаєте….ні один корупціонер не реформований і олігарх… Де таке бачене, щоб в саааамій бідній країні Європи, якийсь там прищ Коболєв, за рік отримує 342 млн.. і це офіційно….Укрпошта…смердить совдепією….а ти ж бл*ть подивись, які зарплати в тих недокерувальників. Ти вчителям попіднімай гідні зарплати, а то сидять там і ні один не зацікавлений в тому, щоб дійсно давати знання…дитина після школи по репетиторах бігає.

КРИЧУ КРИКОМ що ви зробили з моєї України???!!!! Ви щурі жирні і продажні я вас всіх щиро ненавиджу і прєзираю всіх до єдиного….вас і ваших нащадків і пращурів……. Це шо ж таке… СУД — ПРОДАЖНИЙ!!! ПРОКУРОРИ-ПРОДАЖНІ!!! СЛІДЧІ І ВСЯ МЄНТУРА — ПРОДАЖНІ!!!!

Всім дякую за увагу і вибачте за ненормативну лексику можете добавити щось своє.

Ольга Шморгун

Автор

Удовенко Олександр