У ЗМІ з’явилася інформація про те, що українців обманюють тарифами на газ, які нібито є економічно обґрунтованими. Повідомляється, що платіжки за тепло прийшли людям цієї зими завищені, проте ніяких обгрунтувань українці не знаходять. Більш того, багатьом доводиться оплачувати борги постачальникам, які незрозуміло звідки взялися. повідомляє akcenty

 
На думку жителів Київської області, якість послуг надається огидне, а оплачувати все одно потрібно.

Так, одна з мешканок Тарасівки показала квартиру, в якій ніхто не живе, так як в приміщенні температура повітря не піднімається вище 15 градусів, а котел все одно накручує шалені цифри, оплатити які не вистачає ні зарплати, ні пенсії.

 
Місцеві жителі Тарасівки скаржаться на те, що якщо раніше суп на газовій плиті варився півгодини, то тепер потрібно кілька годин, однак лічильник продовжує «крутити по повній».

Підписи і скарги жителів були зібрані і відправлені до прокуратури, однак там справа десь «пропало». Місцева влада стверджує, що якість газу відповідає всім нормам, а жителям доводиться платити більше тому, що така кількість вони вживають.

Також проблеми з газом можуть бути пов’язані з неуважністю самих споживачів, які не перевіряють своє газове обладнання, а перекладають відповідальність на газові підприємства.

Українці від такої аргументації тільки розводять руками і бажають міністрам і президенту України спробувати вижити з такими платіжками за газ, який більше схожий на повітря.

Автор

Удовенко Олександр