Пальчевський розкрив “зраду” Зеленського через коронавірус з Китаю

По мірі того, як у Європі не залишилось країн, де не пустив свої щупальця коронавірус з Китаю, якимось дивним чином його немає в Україні. Таку заяву зробив журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський. Відповідне відео під назвою “Брешуть про вірус виродки” з’явилось на його сторінці у facebook.

“У Європі не залишилось країн, де не переміг би вірус. Тобто зайшов у всі… Залишилась лише одна територія, якою керує наша чудесна влада, яка вигадала історію про те, що віруса немає. Те, що помирають люди, буде списуватись на що завгодно. А далі підемо Чорнобильським шляхом. Треба розуміти, що за це влада заплатить. Вона закінчиться тоді, коли почнеться епідемія. Але це будуть життя наші з вами”, – заявив Пальчевський.

Також Пальчевський порадував жінок хорошою новиною. За його словами, 71% захворілих – чоловіки, погана новина для чоловіків. Треба берегтись. Що стосується віку заражених – в середньому 45 років, немовлята також хворіють. Найменший заражений – малюк, якому всього 45 днів від роду. Хворіють також собаки.

“Заплатить дорого влада за весь сволочизм, який влаштували, та ще й маски продають. Народ, як завжди залишиться сам на сам з проблемою. Міняються президенти, влада, а сволочі залишаються”, – зауважив Пальчевський. І як лікар Комаровський, порадив українцям часто мити руки і берегти себе.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевский дав поради українцям в розпал коронавірусу – закриті школи, скасовані матчі та обмеження транспорту.

джерело: знай