Виявляється, бальзам «Зірочка», відомий нам ще з далекого, радянського дитинства, можна використовувати не тільки в лікувальних цілях. Він є ще й хорошим помічником в домашньому господарстві і виручить вас не один раз, якщо знати як його використовувати. Пропонуємо вашій увазі дванадцять простих і потрібних варіанти використання цього засобу.

Хороший освіжувач повітря:
Додаємо трохи бальзаму в розпилювач або зволожувач повітря і приємний аромат вам забезпечений.

Прекрасний зволожувач для ваших п’ят:
За умови щоденного використання, можна домогтися ефекту ідеально м’яких п’ят, всього лише намазуючи тоненьким шаром бальзам, перед сном. Одягаємо носочки і спимо. Вранці відмиванням пемзою застарілу шкірку і готово.

Знімає головний біль:
Якщо набридло ковтати таблетки жменями, та й печінку шкода, то можна використовувати бальзам «Зірочка» і як болезаспокійливий. Просто нанесіть невелику кількість засобу на лоб і скроневі частини голови.

Бальзам непогано відлякує домашніх тварин:
Якщо ваш улюбленець відбився від рук, або з’явилися прогалини у вихованні і він почав робити капості під ліжком або шафою. Просто покладіть на це місце трохи бальзаму, його стійкий аромат буде відлякувати шкодника.

Наводить страх на комах :
Навіть дорогі кошти від мух і комарів не гарантують якості та нешкідливості. Тому, найпростіше використовувати «Зірочку» в цих цілях. Її стійкий запах буде відлякувати комах, і не зашкодить здоров’ю.

Бореться з нігтьових грибком:
Достаток протигрибкових засобів в аптеці, це добре, та ось з якістю проблема, а «Зірочка» перевірена роками і досвідом. Наносимо бальзам на нігтьову пластину, незадовго до сну. Для досягнення результату, робити це потрібно щодня, не пропускаючи.

Зменшує запаси жиру в області живота:
Подрібніть в порошок таблетку камфори, з’єднайте з бальзамом «Зірочка», ще додавши соди і спирту. Однорідну масу нанесіть на проблемні ділянки тіла, обмотайте харчовою плівкою і залиште до ранку.

Бальзам відмінно бореться з інфекцією:
У відкриті рани і порізи часто потрапляє бруд. Щоб запобігти появи зараження, обробіть пошкоджені ділянки тіла бальзамом, він і продезинфікує рану і допоможе їй швидше затягнутися.

Відлякує кішок:
Якщо кішка любить дерти кігтями меблі, то впоратися з нею допоможе «Зірочка», просто нанесіть невелику кількість бальзаму на улюблене місце для дряпання і кішка більше туди не повернеться.

При болях у м’язах і спині:
«Зірочка» – безпечне і відмінне болезаспокійливий для м’язів і спини. Якщо ліки не допомагають, використовуйте це нешкідливе, народний засіб.

Допомагає при розтяжках на шкірі:
Часто жінки звертають увагу, що після пологів або різкого схуднення на тілі залишаються розтяжки, і через них багато комплексують засмагати на пляжі і носити відкритий одяг. Всього за два тижні використання бальзаму ви побачите відчутний результат.

Допомагає при ударах і синцях:
Якщо потрібно терміново позбутися від синяка або гематоми на видному місці, не варто мазюкаться тональним кремом. Візьміть «Зірочку», вона в максимально короткі терміни допоможе вилікувати травмоване місце і прибере синяк.

джерело: доброта