Патріарх Ілія закликав віруючих не боятися коронавируса і не падати духом, оскільки йому було видіння, що людина зможе цю хворобу перемогти.

У своїй недільній проповіді Предстоятель Грузинської Православної Церкви Католікос-Патріарх Всієї Грузії Ілія II розповів пастві про пов’язане з коронавірусом видіння, яке було йому напередодні, передає Sputnik-Georgia.

«Патріарх розповів, що бачив, як людина вогняного кольору, що сидить на коні, перелетіла над його головою і зникла, — повідомляє видання. — Потім до нього підійшла дитина, плюнула на землю, пальцем змішала слину і намалювала собі хрест на лобі. Це, за словами Патріарха, був знак, що з допомогою Господа і Хреста людина зможе перемогти цю недугу ».

Предстоятель Грузинської Церкви закликав віруючих ні в якому разі не боятися і не втрачати самовладання.

«Ми звертаємо велику увагу сьогодні на ті події, які виникли у всьому світі в зв’язку з коронавірусом. Звідки він, від Бога, або від зла, одне хочу сказати вам, що без Господа це не відбулося б. І за допомогою молитви і благословення Господа ми зможемо подолати цю недугу», — сказав Патріарх Ілія.

джерело: newod