Жителька Чернівців Кетрін Андрюк записала емоційне звернення до всіх українців, в якому стала на захист чинного президента України Володимира Зеленського.

Цьому передував не менш емоційний пост, який також присвячений главі держави:

“Якщо ви ще цього не зрозуміли – то спробуйте зрозуміти. Інакше потім вже нічого не повернеш …

Жив собі хороший, дуже талановитий і дуже успішний хлопець. Жив і радів життю. І все у нього було добре: красива, розумна, любляча дружина, чудові діти, улюблена робота і успішно зростаючий бізнес з талановитою, дружною і відданою командою.

Але для повного щастя йому чогось не вистачало. Він не відчував себе повністю щасливим, коли люди, для яких він працював, не були такими ж щасливими, як він. Він розумів, що його країну руйнують політики, цинічно знищуючи народ.

І одного разу хлопець прийняв рішення, що він повинен врятувати ситуацію і допомогти своєму народу стати щасливим. І пішов у політику, розуміючи, що після цього кроку його життя вже ніколи не будить такий же, ніколи. Народ підтримав хлопця і обрав його своїм президентом.

Так він став президентом і одночасно став ворогом ВСІЄЇ старої влади. ВСІЄЇ!

Але з такою народною підтримкою хіба варто переживати про появу такої величезної кількості ворогів?

Ех, хлопець, якби ти тільки міг знати, що це за народ …
Не встиг новообраний президент вступити в права, як цей же народ почав критикувати його за кожен крок, хоча і помилок хлопець поки що не зробив.

А якщо зробить ??? СТРАШНО НАВІТЬ ПРЕДСТАВИТИ !!!

Але як же! Стара влада кричить так переконливо і патріотично критикує новообраного президента!

А народ … народ звик вестися, коли його розводять, звик, що влада завжди проти народу, що їй не можна довіряти і її потрібно критикувати.

Але у народу вперше з’явився шанс. Це їх перший народний президент. Але такого досвіду у народу ще не було, щоб він захищав владу, захищав свій вибір, захищав свій шанс! І тепер з’явилася реальна можливість ВТРАТИТИ цей шанс? Чи буде такий другий? НІ!

ЗВИЧАЙНО Ж НІ! Хто ще зважитися повторити помилку хлопця і покласти голову на плаху заради народу, який його потім же і зрадить ?!

Народ зраджує? Так, народ віддає, на жаль. І навіть не розуміє, що перш за все він зраджує СЕБЕ !!!

Автор

Удовенко Олександр