Не забувайте дякувати Богу за прожитий день. Кожного вечора читайте цю особливу молитву.

Господи, дякую Тобі за цей день і за все, що ти послав разом з ним. В добрі і в погані дні Ти — моя непорушна скеля і я дуже вдячна за Тебе. Будь ласка, прости мені все, що я зробила свідомо і несвідомо, і чим образила Тебе або Твоїх людей. Моє єдине бажання — догоджати Тобі і служити Тобі. Я ходжу в Твоїй присутності і прошу, допоможи мені занурюватися в Тебе все глибше і слідувати за Тобою все ближче, поки не сообразуюсь з Христом.

Я також прощаю і відпускаю всіх, хто образив мене сьогодні. Я благословляю їх самих, їх роботу, їхні сім’ї і, найголовніше, їх шлях з Тобою, Господи. Будь ласка, очисти моє серце від всього, що не подобається Тобі, бо я кажу правду і сповідую гріхи мої перед тобою.

Твоє Слово каже, що Твоєму коханому ти даєш відпочинок, Господи, і я прошу зараз дати мені цієї ночі відпочинок і спокійний сон. Дух Святий, будь ласка, заспокой моє серце, бо я довіряю Тобі, і допоможи мені заспокоїти мій розум. Я прошу Тебе укласти моє тіло в ідеальну позицію, щоб приготуватися до відновлював сну. Я прошу Тебе, Господи, покривати, охороняти і захищати мої сни вночі, щоб вони були тільки від Тебе.

Сатана, я пов’язую тебе, в ім’я Ісуса, у своїх мріях і снах моїх домочадців. Ми належимо Господу Ісусу — і я закликаю кров Ісуса зараз на нас. Будь дух, що не належить Всевишньому Богу, я наказую тобі залишити мій будинок зараз же, в ім’я Ісуса. Це дім молитви, дім поклоніння, будинок, що належить дітям Божим.

Дух Святий і небесне воїнство, я запрошую вас до нас, щоб бути з нами і видалити все, що не від Бога. Будь ласка, служіть нам і захищайте нас на всіх наших шляхах цієї ночі.

Коли я відпочиваю, Господи, дай мені ідеї, покажи мені Твої плани і відкрий для мого серця все, що мені потрібно знати. Я віддаю Тобі себе як приготовлений посуд і бажаю слідувати Твоїй досконалої волі. В будь-якій області, де я несвідомо неслухняна Тобі, Господи, будь ласка, працюй з моїм серцем і очищай мене. Я готова прийняти Твою волю у всьому, щоб не пропустити Твої плани і цілі для мого життя.

Господи, Ти — дивовижний Бог, і служіння Тобі — це коштовність. Я дякую тобі за моє забезпечення, моє зцілення, моє спасіння і за те, що Ти зробив мене своєю. Ти робиш великі речі для мене, і, незалежно від обставин, я буду радіти.
В ім’я Ісуса, я молюся про це. Амінь.

Автор

Удовенко Олександр