Багато дівчат і ще більше дружин скаржаться на те, що їхні улюблені чоловіки і чоловіки не дарують подарунків. Що ж надихає в жінці, щоб хотілося їй що-небудь подарувати. Відповідь проста, надихає на подвиги і подарунки та жінка, ні яка випрошує їх або висловлює претензії, а та яка щиро радіє і дякує всім серцем.

Поспостерігайте за маленькими дівчатками як вони просять пап купити їм щось. А коли батько купує дочки Просим нею, припустимо іграшку, як вона щиро радіє. Папа бачить щасливе і задоволену доньку, і йому приємно, хіба він зможе їй відмовити в наступний раз. Дочка дала відчути татові, що він справжній лицар. Такий же метод можна застосовувати і дорослим жінкам. Дати відчути своєму чоловікові, що він справжній лицар. Відкрию вам невеличкий секрет: чоловікам подобатися піклуватися про нас жінок.

Тільки багато жінок самі не дозволяють. Вважають гроші чоловіки, особливо дружини намагаються заощадити гроші чоловіка. У чоловіків так втрачається мотивація щось робити. А чим більше жінка приймає з щирою радість і похвалою свого коханого, тим більше у нього з’являються бажання на прекрасні подвиги. І з’являється все більше енергії для заробляння грошей. Любі жінки не забувайте хвалити ваших чоловіків, навіть якщо він зробив зовсім незначне справу, припустимо помив посуд або виніс сміття. Зараз багато обуряться, чому його за це треба хвалити.

А тому, що кожен чоловік має потребу в похвалі, це дає йому ще більше енергії. Чоловік повинен відчувати завжди що він найкращий для вас. Любі жінки, ще один момент. Не варто називати вашого ненаглядного зайчиком чи пупсиком. Адже як кажуть в народі: як кінь назвеш, так вона і поскакає. Так ось, чоловік хоче бути хоробрим, сильним і відважним в очах оточуючих. Доречніше називати свого благовірного переможцем або героєм. Відчуваєте різницю: Мій Герой! Або: Мій Пупсик.

І ще трохи про справжньої жіночої любові. Тільки справжня щира, безумовна жіноча любов, терпіння і підтримка може дати чоловікові енергію, захист від негараздів, удачу в справах (тут я говорю за умови, що любов взаємна). Можете не вірити, просто поспостерігайте. Ви побачите як ваш чоловік стане фартовим у всьому. Інтуїтивно мудрий і розумний чоловік буде розуміти, що це все завдяки його коханій дружині, і буде вдячний їй. Що не зробиш заради такої прекрасної і люблячої жінки.

джерело: доброта