Голова політради партії “Опозиційна платформа – За життя”, нардеп Віктор Медведчук відправився в Кремль на зустріч з президентом країни-агресора Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляє РІА Новини , вона присвячена темі “створення парламентського виміру нормандського формату”. Путін на початку зустрічі назвав це “хорошою ідеєю”.

У свою чергу телеканал Медведчука “112 Україна” повідомив подробиці зустрічі з депутатами Держдуми РФ, під час якої нардеп заявив, що “об’єднання зусиль парламентаріїв України, РФ, Франції і Німеччини надасть імпульс мирному процесу”.

У своєму виступі Медведчук звинуватив українську владу в тому, що вони нібито “не прагнуть до миру”.

“Ми просимо про допомогу – спільними зусиллями сприяти тому, щоб цей світ став можливим. І ми бачимо високу роль в цьому парламентаріїв і Російської Федерації, і Німеччини, і Франції” , – заявив він.

Голова Держдуми РФ В’ячеслав Володін сказав , що Путін підтримав пропозицію Медведчука про створення міжфракційного депутатського об’єднання “Міжпарламентський діалог заради миру: Україна – Росія – Німеччина – Франція”.

Осміліли. Розуміють, що їм нічого не буде. Ні справ в ДБР та СБУ. Ні допитів. Ні осуду.

І це 6 років війни. Сьогодні ж розбомбили нашу вантажівку з військовими.

Сьогодні двоє загиблих та десяток поранених. В цей час депутати Верховної Ради «налагоджують стосунки» в Держдумі, яка продовжила повноваження Путіна довічно.

Чи могло таке бути ще рік назад? Чи у 2014 чи 2017 роках?

Ці особи тихенько мовчали й іноді подавали свій голос. Сьогодні вони ходять Кремлем, а потім Києвом та голосують разом зі «слугами народу» у Верховній Раді.

Андрій Смолій

Автор

Удовенко Олександр