З’явилася сумна статистика.В Україні досить багато людей захворіли на грип, ГРВІ та іншими недугами. З’явилася детальна статистика про те, скільки пацієнтів в нашій країні охопили захворювання. Так як експрес тести привезли в Україну тільки зараз, немає 100% гарантії що хтось з цих людей не хворів на Коронавірус, що насправді не може не лякати.

Грип в Україні. Фото: 24 телеканал

Як передає телеграм-канал “Україна зараз”, в нашій країні від грипу померло ще дев’ять чоловік.

Відзначається, що мова йде про показники з другого по восьме березня поточного року. Відомо, що з початку епідемічного сезону від грипу померли 63 людини. Підкреслюється, що ці пацієнти раніше не були щеплені від грипу. Крім того, в телеграм-каналі пишуть про те, що за тиждень в нашій країні захворіли на грип близько 220 тисяч 932 чоловік. При цьому велика частина таких пацієнтів – це діти віком до 17 років. Однак ситуація повинна нормалізуватися. Згідно з прогнозами медиків, скоро епідемія грипу повинна піти на спад. Варто відзначити, що зараз найбільш обговорюваним недугою в нашій країні все ж залишається коронавірус.

В даний момент в Україні зафіксували тільки один випадок захворювання, проте в уряді вирішили вже вживати заходів обережності. Почали з карантину (з 12 березня по 3 квітня), а також з закупівлі тестів на недугу. Варто також врахувати, що в Києві, згідно із заявою міського голови, заборонені масові заходи. Крім того, школи, університети і дитячі сади відправляються на карантин. За словами Віталія Кличка, міського голови столиці, дітям нададуть можливість вчитися в дистанційному режимі. До слова, за словами мера Києва, є ймовірність того, що влада закриє і станції метро.

Автор

Удовенко Олександр