У місті Радомишль на Житомирщині, де зафіксували випадок зараження коронавірусом, призупиняють рух транспорту і закривають ринки.

Про це повідомляє Українська правда.

По Радомишльській територіальній громаді Радомишльським міським головою прийнято розпорядження про обмежувальні заходи у зв’язку з поширенням вірусної хвороби.

У зв’язку із зареєстрованим випадком коронавірусу буде призупинено рух міського транспорту. Також тимчасово буде припинена робота усіх ринків у місті.

“Ухвалено введення надзвичайної ситуації у місті, яка передбачає контроль пропуску на вхід і вихід людей з міста. Захворювання локалізоване. Усі люди, які перебували у контакті, ідентифіковані і перебувають під наглядом”, – розповів голова Радомишльської ОДА Віктор Пулковський.

За словами Пулковського, всього в місті два головних напрямки – до магістралі “Київ – Чоп” і до Малина – на цих постах будуть стояти поліцейські з контролем людей з температурою.

Раніше, на Житомирщині у 71-річної жительки Радомишля зафіксували захворювання на Covid-19. За попередньою інформацією, жінка нещодавно повернулася з Польщі, гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль. У пацієнтки діагностували коронавірус. Від ускладнень 13 березня хвора померла.

Також у Рівному поліція спільно з представниками громадського формування «СОМ» приступили до виконання доручення щодо недопущення несанкціонованої торгівлі. Таке рішення прийняла влада Рівного 12 березня на комісії, яка засідала у зв’язку з введенням обмежувальних заходів на три тижні через загрозу коронавірусу. Про це інформує Суспільне.

Люди, які хотіли розпочати несанкціоновану торгівлю, висловлювали певне невдоволення, питали, доки такі заходи будуть. Поки конфліктів не помітили, люди вимозі поліції підкорялись.

джерело: під прицілом