Поблизу Луцького відділу поліції п’яний військовослужбовець вчинив хуліганські дії, вирішивши полежати на капоті службового автомобіля, а згодом вискочив на машину та потоптався по лобовому склі. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, – пише ІА “Волинські новини”.

Під час суду встановили, що 14 грудня минулого року близько 1 години ночі обвинувачений, який є військовослужбовцем за контрактом військової частини А2016, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, знаходився перед головним входом Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області.

Побачивши службовий автомобіль поліції, військовий ліг на капот, після чого виліз на дах та пробігся по вітровому склі і капоті. Хуліганськими діями старший солдат завдав збитків на 3 тисячі 600 гривень.

Відзначимо, що між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, суд затвердив угоду та призначив військовослужбовцю покарання у виді штрафу в розмірі п`ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 500 гривень.