Організм людини до 25 років накопичує безліч непотребу. Тяжкий вантаж з токсинів та жиру, змушує тіло старіти швидше, першим страждає ШКТ, серце, судини та шкірний покрив.

Для попередження цієї проблеми є способи очищення організму. Один з таких, який більш м’який – це вживання напою з насіння льону та кефіру.

Механізм очищення.

Інші молочнокислі продукти не підійдуть для цієї процедури, лише кефір, в якому містяться дріжджові та стрептококові палички. Вони створюють корисну мікрофлору у кишківнику.

У насінні льону є οмега-3 жирні кислоти, які можуть розчинити камені калу та загоїти слизову стінку кишківника. У шлунку воно набухає, з’являється відчуття ситості та внаслідок цього відбувається очищення стінок кишківника.

Напій для схуднення.

Якщо вживати кефір із льоном, то відбувається регулювання рівня холестерину у крові, нормалізація ліпідного обміну та стимулювання організму до схуднення. Щоб ефективно очистити ШKТ, відновити організм та знизити вагу, потрібно приймати цей напій по спеціальній програмі.

Така програма буде корисною для тих, хто має наступні проблеми зі здоров’ям:Термін такої програми розрахований на 21 день. Курс треба повторити через два тижні, якщо ніколи не робили цю процедуру, або робили давно. А взагалі потрібно проводити цей курс один раз на півроку.

1 тиждень: вживайте на сніданок 100 мл кефіру з 3 ч. л. льняного насіння повинно бути подрібнене перед самим вживанням.

2 тиждень: вживайте на сніданок 100 мл кефіру з 6 ч. л. льняного насіння повинно бути подрібнене перед самим вживанням.

3 тиждень: вживайте на сніданок 150 мл кефіру з 9 ч. л. льняного насіння повинно бути подрібнене перед самим вживанням.

Це ваш сніданок на весь період програми.

Візьміть за правило, за 40 хвилин до сніданку, пити теплу воду приблизно 1 склянку, а краще 2, щоб промити шлунок та запустити процес травлення.

Кефір з насінням льону не ефективний на ніч, тому вживайте на вечерю білкову їжу із курки чи яєць.

Підписуйтеся на наш Телеграм канал, і знай все першим !!!