Співрозмовник агентства зазначив, що Шахов нещодавно повернувся з однієї з країн Європи, а минулого тижня відчув себе зле.
Тест підтвердив, що в народного депутата Сергія Шахова виявлено коронавірус.

Про це УНІАН повідомило джерело у депутатській групі “Довіра”, в яку входить Шахов. Співрозмовник агентства зазначив, що Шахов нещодавно повернувся з однієї з країн Європи, а минулого тижня відчув себе зле.

На даний час офіційного підтвердження з боку Шахова немає. Також він не відповідає на телефонні дзвінки.

В той же час в соціальних мережах розповсюджено повідомлення від нібито представників правоохоронних органів, в якому стверджується, що тест підтвердив захворювання депутата. Шахов мешкає в Обухівському районі Київської області і нібито відмовляється від госпіталізації.

Даний допис був розміщений під вчорашнім його постом у Facebook, на що він нічого не відповів.

Деякі ЗМІ повідомили, що Шахова перед цим бачили у Верховній Раді. На це прес-служба Апарату парламенту на своєму сайті розмістила наступне повідомлення : «У відповідь на запити засобів масової інформації інформуємо, що народний депутат Сергій Шахов на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради 17 березня 2020 року був відсутній».

Сам Шахов спростував цю інформацію: «Коронавірус у них в головах у тих, хто таку нісенітницю говорить. У мене була температура, реально викликав лікарів. Це звичайне ГРВІ. Зараз відчуваю себе нормально. А цим, хто запускає всякі чутки, напевно, потрібно більше паніки», – заявив депутат.

При цьому зазначається, що інша інформація уточнюється і про результати буде повідомлено додатково.

Підписуйтеся на наш Телеграм канал, та дізнавайся першим !!!