Ну і що, що агресори? Держдума вимагає скасувати санції проти Росії через економічну кризу, що насувається

Глава Комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов заявив, що загроза світової економічної кризи через коронавірус і падіння нафтових цін диктує необхідність скасувати всі санкції, крім оголошених ООН, зазначають Патріоти України. Такі вистраждані думки, слуга Путіна виклав на своїй сторіні у фейсбуці.

“Назріла необхідність глобальної домовленості про одноразове і тотальне скасування будь-яких економічних санкцій, крім введених Радою безпеки ООН. Така домовленість могла б бути ініційована державами БРІКС, підтримана країнами двадцятки” і потім сертифікована тією ж Радою безпеки”, – написав Косачов.

Як вважає російський політик, серед обговорюваних заходів протидії – від вироблення вакцин до нових домовленостей щодо нафти – до уваги не береться найважливіший чинник – “штучні перешкоди економічному розвитку конкурентів, що маскуються під інструменти політичної відплати за неналежну поведінку”.

“Нинішня криза дає унікальний шанс розірвати порочне замкнене коло, коли санкції вводяться в надії на їхню політичну результативність (опонент здригнеться і виправиться), потім не відбувається нічого, крім взаємних економічних втрат, але потім з міркувань політичного престижу (“ми ж не можемо поступитися першими”) санкції стають ледь не вічними (а може, і стають, можливості перевірити поки не було)”, – підсумовує Косачов.

Підписуйтеся на наш Телеграм канал, та дізнавайся першим !!!