Я можливо, роблю щось неправильно, але ситуація з епідемією вибила нас всіх з колії. Коли в наше відділення поступив хворий з підозрою всі шарахались нас.

Нам видали декілька костюмів, а потім хоч в нього підозра ми одягали один костюм всі по черзі як заходили до хворого, щоб надавати йому допомогу, мило куплять хворі, або ми самі, підтвердилось що в хворого не має короно віруса, але черговий лікар за добу навіть не зайшов до пацієнта. Зі словами, « що лікар важливіший за медсестру бо я вчився 6 років» . Якщо ти назвався лікарем то виконуй свою роботу.

Останнє моє чергування обурило мене повністю медики нікому не потрібні, а особливо медичні сестри, ми робимо свою роботу, перші в епіцентрі всього.

Так, важко, і в кожного є родина. Нас ніхто не підтримує. Просто кидають. Але не всі лікарі такі, є дійсно гідні, які в одній колії з нами. Захистіть теж медиків не тільки на словах, а й вчинками, не говоріть, що ми готові, бо ми не готові. Країни розвиненіші більш були не готові, а ми тим паче. Інших країнах медиків забезпечують всім і харчування в час епідемії і для ізоляції видають житло, а в нас нічого. Тільки шукають причину, щоб пропіарити себе.

Ця епідемія покаже наскільки наша професія є цінною, але ціна буде висока..

«Віддай людині крихітку себе-за це душа наповнюється світлом» Ліна Костенко

Ольга Кульбіда

Автор

Удовенко Олександр