ЧАС САМОРОЗВИТКУ! ТРИ КНИЖКИ, ЯКІ ВАРТО ПРОЧИТАТИ НА КАРАНТИНІ: ВИ ОТРИМАЄТЕ НАСОЛОДУ І ВІД ПРОЦЕСУ ЧИТАННЯ, БО НАПИСАНІ ВОНИ У ДУЖЕ ЛЕГКІЙ ФОРМІ, І ВІД ПІЗНАВАЛЬНОГО ЗМІСТУ! А ДОСТУПНІ ПОРАДИ ЗМОЖЕТЕ ОДРАЗУ ЗАСТОСУВАТИ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ І ПОКРАЩЕННЯ СВОГО ЖИТТЯ!

“Монах, який продав свій “Феррарі”, – найвідоміша мотиваційна книга Робіна Шарми, що стала бестселером у багатьох країнах світу!

У цій книзі Робін Шарма у формі притчі виклав незвичайну історію Джуліана Ментла – адвоката-мільйонера, на долю якого випало пережити сильну духовну кризу. Проте занурення у давню тибетську культуру змінює його життя. Джуліан відкриває для себе мудрі й разом з тим дієві практичні знання, що допомагають впоратись із власними проблемами, знайти вихід із здавалось би безвихідного становища, здійснити переоцінку загальнолюдських та особистих цінностей.

У своїй новій книзі “Тиша” Тит Нат Хан, відомий майстер дзен і один з найвпливовіших духовних лідерів світу, показує, як зберігати незворушність, незважаючи на постійний шум навколо. Як бути спокійним навіть в найбільш неспокійних місцях.

Завдяки простим дихальним вправам і технікам усвідомленості ви зможете жити в сьогоденні, насолоджуватися красою і гармонією навколишнього світу, зможете краще пізнати самого себе і зрозуміти, чого ви насправді хочете в житті.

«Генії і аутсайдери» – не посібник «як стати успішним». Життя несправедливе. Гроші, влада, слава і успіх розподіляються серед людей вкрай нерівномірно. Але чому одним все, а іншим нічого? Чи правильно зводити причини успіху тільки лише до особистих якостей, дарованим природою? Малкольм Гладуелл в книзі “Генії і аутсайдери” – перший, хто виявив приховані закони за тим, що завжди здавалося винятково волею випадку.

Ці закони пояснюють, чому видатні хокеїсти народжуються, як правило, в січні і практично ніколи – в жовтні; чому азіатським школярам математика дається легше, ніж іншим; чому, щоб стати престижним нью-йоркським адвокатом, потрібно бути євреєм.

Книга показує, що спільного у Білла Гейтса, «Бітлз» і Моцарта і чому їм вдалося переплюнути однолітків. «Генії і аутсайдери» – не посібник «як стати успішним». Це захоплююча подорож у світ законів життя, які ви можете використовувати собі на користь. Кніга сподобається батькам, а також тим, кому цікаво подивитися на звичні речі під незвичним кутом.

Передрук заборонено.

джерело: ibilingua