У начальника поліції Києва, заступника голови Національної поліції України Андрія Крищенка 27 березня виявили коронавірус COVID-19.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. За його словами, саме медиків та правохоронців, як показує трагічний досвід Італії, найчастіше вражає цей вірус.

«Так, сьогодні позитивний діагноз на коронавірус підтвердився у трьох поліцейських та одного курсанта. Зокрема, Covid-19 встановлений у заступника голови Національної поліції України – начальника поліції Києва Андрія Крищенка», – написав Геращенко.

Заступник міністра внутрішніх справ відзначив, що стан здоров’я Крищенка є задовільним. Чоловік продовжив виконувати свої обов’язки дистанційно.

«Поліцейські встановили коло осіб, які контактували протягом інкубаційного періоду з хворим. Всі вони проінформовані про потенційний ризик захворювання та знаходяться у самоізоляції. Приміщення столичного главку належним чином продезінфіковані», – підкреслив Геращенко.

Він додав, що керівник столичної поліції та члени його родини протягом останнього місяця за кордоном не були.

«Будьте обережні! Суворо дотримуйтесь норм карантину! Андрію, ти захищав Україну у Горлівці і вижив після тортур у полоні у терористів! Всім хворим найскорішого одужання! Всім хто не захворів – здоров’я!» – підсумував Геращенко.

Підписуйтеся на наш Телеграм канал, та дізнавайся першим !!!

джерело