Схуднення — непростий процес. Іноді потрібно дійти до краю, майже зруйнувати відносини з собою і оточуючими, щоб взяти себе в руки і змінити життя на краще. Але це майже завжди можливо!

«Мені 29 років, сиджу в декреті — мама трьох дітей. Після того як мій домашній спосіб життя ставши впливати на стосунки в родині, я вирішила все змінити — і схудла на 55 кілограмів.

Моя історія
В кінці 2017 року я важила майже 120 кіло. Як мені це вдалося? Пам’ять пам’ятаю безсонні ночі, коли я заїдала емоції і ридала в подушку. У тієї годину я страждала післяпологовий депресією і круглі добу валялася на дивані, ліниво наглядаючи за дітьми.

Їжа стала моїм порятунком і отрутою. Чоловіка призвали в армію, і я пізнала всі негаразди офіцерської дружини. Під час вагітностей я в основному була одна. Їжа мене втішала.

Як все змінилося
Першого січня 2018 року, прокинувшись після жахливого похмілля, я зрозуміла, що власними руками руйную сім’ю. І, щоб не сталося катастрофи, мені доведеться змінитися.

Я відмовилася від фастфуду, якими харчувалася часто. Я почала думати про те, що їм, і припинила підлаштовувати життя під поглинання їжі. Нові звички повинні були стати частиною мене, і мені це вдалося.

Що я їм зараз
Сніданок: фрукти! Яблука, апельсини, банани. Можна їсти просто так або у вигляді салату.

Обід: м’ясо або риба з овочами на грилі.

Перекуси: мигдаль, авокадо, сир.

Вечеря: індичка з овочами і сіром фета.

Що мені допомогло
Скинувши перші 20 кілограмів, я почала багато ходити пішки, займатися йогою і повернулася до танців, які дуже любила в дитинстві.

За рік я скинула 55 кіло і звільнилася не тільки від зайвої ваги, але і від тривожних думок. Я знову стала собою! Раніше я і не думала, що це так важливо.

Чи було мені легко? Зовсім ні. Я кожен день роблю вибір на користь моїх нових цілей. Я чесна з собою. Знаю, що іноді зриваюсь, але обов’язково повертаюся на правильний шлях».