Тепер у ЗМІ Валерія Гонтарева має впродовж 5 днів спростувати свої слова.

Шевченківський районний суд Києва задовольнив у повному обсязі позов бізнесмена Ігоря Коломойського проти колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої у справі щодо захисту честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

Позов стосувався висловлювання Гонтаревої в інтерв’ю виданню LB.ua, в якому вона заявила, що підозрює Коломойського у підпалі її будинку в Гореничах Київської області.

“Позов Коломойського Ігоря Валерійовича до Гонтаревої Валерії Олексіївни, Товариства з обмеженою відповідальністю “Київський інститут проблем управління імені Горшеніна” про захист честі, гідності та ділової репутації – задовольнити в повному обсязі”, – йдеться в ухвалі Шевченківського районного суду м. Києва за 30 березня.

“Визнати недостовірною та такою, що порушує особисті немайнові права Коломойського Ігоря Валерійовича інформацію, поширену 18 вересня 2019 р. на веб-сайті lb.ua за адресою в мережі Інтернет https://lb.ua/news/2019/09/18/437580_valeriya_gontareva_vsya_brigada.html в інтерв’ю Гонтаревої Валерії Олексіївни під заголовком: “Валерия Гонтарева: “Вся эта бригада, они не просто травят меня, но делают это нагло и еще стебутся (…)”, – ухвалив суд.

Також суд вирішив стягнути з Інституту Горшеніна і Гонтаревої в рівних частках на користь Коломойського судовий збір в розмірі 2305,20 грн.

джерело