У день народного Свята Добровіщення звертаюся до побратимів та посестер з унікальною Програмою, яку дехто називає фантастичною через її надзвичайну пасіонарність та зухвалість.
Я – лікар Тришньовський Анатолій Миколайович, живу та працюю у Маріуполі. Звичайна людина, представник трудового народу. Прожив досить цікаве і тривале життя.
Мене вже дістало все те, що коїться у моїй любимій країні. За 30 років від тих мерзотників, які дорвалися до влади, чую тільки цинічну брехню та фальшиві обіцянки і бачу занепад, розкрадання майна, зубожіння та божевілля народу. Навіть під час війни та страшної епідемії не зупиняються – крадуть і брешуть. А коли пишеш до “гаранта Конституції ” чи до якогось міністра – тебе звинувачують у брехні, пишуть огидні відпискита ще й погрожуть буцегарнею. ” Бил би чєловєк, а статья найдьотца” – казав колись сталінський кат Л.Бєрія.
Та невже таке можна терпіти надалі ?
Якість влади щоразу невпинно падає. Наступним президентом може бути навіть Вєрка Сєрдючка чи інший покруч.

Досить !
Зібравши у кулак свою волю, характер, інтелект та рішучіть, піднімаюсь з окопу під бандитські кулі і звертаюся зі своїм Маніфестом до рідного народу : гайда об’єднуватися в одну нескорену силу, щоби законним легітимний шляхом змінити нашу трагічну долю на щасливе життя та майбутнє ! Силою свого пасіонарного наступу ми створимо мотужний снаряд кумулятивної дії, який проб’є броню брехні та зла.
Я свій Рубікон перейшов !
Гайда зі мною вперед, до перемоги та Тріумфу !!
Колись, після закінчення Донецького медичного інституту, я працював лікарем на теплоходах закордонного плавання. У перші ж рейси до країн Європи я був вражений високим рівнем життя та справжньою демократією. Докер в Італії міг за одну місячну зарплату купити собі трирічний автомобіль, а пенсіонери ніде працювали, тільки переймалися мандрівками на океанічних лайнерах.
У нашій країні якесь прокляття. З давніх віків досі панують постколоніальні хвороби російської імперії – «скрізь дурні», «крадуть» та «погані дороги». Чому ж це так? Адже ми з позиції анатомії, фізіології та антропології ніби такі ж, як німці, італійці, сингапурці?
Пізніше, вивчаючи психологію та психіатрію, зрозумів, що «розруха» у нас в голові – неправильне мислення, зіпсована вища нервова діяльність, комплекси меншовартості та мутація, які виникли в результаті терору, рабства та бідності.
Мої предки чекали кращої долі за царизму, були підло обмануті більшовицькими бандитами, пережили голод, холод і репресії, чекали комунізму від кривавого кукурузного реформатора і не дочекалися. Я теж очікував добрі зміни від «перестройки», від нової влади незалежної України – та дзуськи. Комуно-комсомоло-КГБешна мафія створила бандитську гідру, яка висмоктує із держави та з народу останню кров. Бачу лише какістократію (владу найгірших) і меритоцид (цілеспрямоване знищення кращих сил у суспільстві).

Маю вчену ступінь і вчене звання, але не можу жити за стандартами середнього класу – не вистачає на харчування, сплату комунальних послуг, одяг, гігієнічні засоби тощо. Навіть для мене медична допомога через високу вартість хабарів та ліків стала недоступною!
Не можу більше цього терпіти, тому написав ПРОГРАМУ ПОРЯТУНКУ і впевнений, що її підтримають мільйони громадян.
Переконаний, що таких, як я, дуже багато. Гайда об’єднуватися сьогодні ! Давайте боротися за нормальне життя, за щасливе життя наших нащадків. Тільки разом, єдиним незборимим багатомільйонним колективом ми зможемо знищити корумпований, людиноненависницький, олігархічно-бандитський лад та створити сучасне, прогресивне , демократичне суспільство. Завтра буде пізно! Нема вже куди відступати – позаду прірва.
Кримінальна буржуазія за 30 років перетворила багату, квітучу Україну в найбіднішу країну континенту, а людей у білих рабів Європи, призвела до вимирання та епідемій. У добу війни, лиха і біди вони продовжують брехати, красти і сміятися з нас, з нашої Вітчизни, називаючи її «повією» з порнофільмів. Для мене Україна – рідна матір, і як мені стерпіти те, що якийсь чужий комік обзиває на весь світ мою неньку проституткою???
Як мені стерпіти порушення Конституції, у якій зафіксовані мої права людини на нормальне життя та працевлаштування??? Як стерпіти апартеїд та дискримінацію???
З медичної точки зору, терпіння або ж толерантність, є проявом нездатності організму до спротиву щодо чужих білків, органів, речовин, симптомом вкрай низького імунітету, передвісником смерті.
Та невже люди так скисли душами, невже організм нашого народу вже такий безнадійно мертвий і треба організовувати парастас?
Ні! Мільйон разів НІ ! Вірю у генетичну силу нашого славного народу, у його бойовий козацький дух, який колись навіював страх на ворогів і приносив тріумфальні перемоги. Вірю у те, що ми разом відновимо славу і велич Київської Русі, яка була за часів київського князя Святослава Великого, котрого чомусь безпідставно назвали лише Хоробрим. Вірю у себе і у народ, відчуваю поміч Вищих Сил, Історії та Бога.
Цілком ймовірні передчасні вибори Президента і Верховної Ради. Треба підготуватися до перемоги і, прийшовши до влади, провести рішучі, доленосні зміни.
Я висуваю свою ПРОГРАМУ ПОРЯТУНКУ ТА ВІДРОДЖЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ-УКРАЇНИ. Це програма 7-го Президента. Після бездарного правління країною комуністом, КГбістом, пасічником, зеком, баригою та коміком, на авансцену, за сценарієм Бога, має вийти лікар, який вилікує усіх від етнопсихологічних та етнопсихіатричних хвороб, очистить Авгієві конюшні нашого буття, проведе дезінфекцію та санацію.

Такі реалії. Україна ПОТРЕБУЄ РІШУЧОГО ПОЛІТИЧНОГО ЛІКАРЯ !!!
«БУВ ЧАС ХВОРІТИ. ПРИЙШОВ ЧАС ЛІКУВАТИ ! БУВ ЧАС РОЗКИДАТИ КАМІННЯ, ПРИЙШОВ ЧАС ЗБИРАТИ КАМІННЯ» ПРИЙШОВ ЧАС ДЛЯ ПОЛІТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ: ПОЛІТИЧНОЇ РЕАНІМАЦІЇ, ПОЛІТИЧНОЇ ЕТНОПСИХІАТРІЇ, ПОЛІТИЧНОЇ ЕТНОПСИХОЛОГІЇ, ПОЛІТИЧНОЇ ХІРУРГІЇ – ЕПОХИ НОВИХ ПСИХО-ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ !
Будь ласка, до Вашої уваги ТЕЗИ в дуже скороченому варіанті.

ПЛАН ЛІКУВАННЯ ВАЖКОХВОРОЇ НЕНЬКИ УКРАЇНИ:
1. Отримавши перемогу на президентських виборах, присягнувши перед Богом і народом, разом з Вами проведемо антитерористичну операцію (АТО) проти олігархів, бандитів, казнокрадів, рейдерів, серійних вбивць, диверсантів та шпигунів. Той, хто вбиває, грабує та ненавидить український народ, його Героїв та предків, є лютим ворогом Нації, якого треба знищити через рішення козацьких народних Трибуналів! Жорстка деолігархізація – завдання № 1!
Шановні брати та сестри! Зрозумійте! Без уведення смертної кари на 2 роки, завдяки Постанові Верховної Ради та змінам до Кримінального Кодексу, ми ніяк не впораємося з цією небезпечною вбивчою інфекцією у тілі держави. Цього вимагає клінічний стан нашої рідної матінки України! Жостокий час вимагає жорстких заходів! Гідру треба ліквідувати!!! Караючий меч Закону перетвориться у справедливий скальпель Бога!!! Мій меч не зігнеться і не зламається!!! Це не терор проти простого народу, це не якась бойня чи м’ясокомбінат. Це метод лікування важкохворого, якому потрібен не масаж, а негайна хірургічна операція.
2.Змусимо Росію, Англію та США вибачитися перед Україною та сплатити нам штраф у розмірі по 100 мільярдів доларів США кожна за цинічне шахрайство щодо Будапештського Меморандуму. Більше ніхто ніколи і через сотні та тисячі років не посміє ображати чи обманювати нашу славну Київську Русь-Україну! (Шановні, спокійно, без істерики. Маю унікальну психо-інформаційну технологію). Завдяки цьому, громадяни України матимуть 2 відпустки щорічно, а також щотижнево 4 дні робочих і 3 дні вихідних задля відновлення здоров’я, втраченого від злочинних дій внутрішнього та зовнішнього окупанта.
Західні політичні “друзі” забрали у нас ядерний щит, підло обманули, а тепер висловлюють лише “занепокоєння ” агресією Московії, замість того, щоби оголосити ембарго, заблокувати СВІФТ та змусити РФ до капітуляції. Через це Україна нині вмивається кров’ю, зазнає горя та економічного занепаду.
3. Заарештуємо та конфіскуємо усі матеріальні, фінансові цінності, які належать Російської Федерації – країні-окупанту та її громадянам на території України.
4. Відновимо ядерну зброю – основу основ обороноздатності та миру.
5. Організуємо негайний вступ до НАТО.
6. Створимо міністерство науки. Нам треба розвивати фізику і хімію майбутнього, найсучасніші технології, думати категоріями 22 століття.
7. Встановимо зразковий санітарно-протиепідемічний порядок у країні.
8.Залучимо інвестиції до 50% від валового доходу держави. Знизимо податковий пресинг для закордонних інвесторів до 5 %.
9.Проведемо справжню лагідну українізацію та люстрацію. Наша українська мова – єдина державна, це мова Київської Русі, вона державотворча, націєтворча і божественно прекрасна. Працюючи на торгівельному флоті, я ніде у світі не бачив, щоби якийсь народ не любив свою мову, свою державу, свій прапор, свій гімн, свою валюту. Якщо на перше місце нашої боротьби не поставимо найголовнішим завданням перемогти на фронті за державну мову, то не треба більше ні за що боротися!!! Організуємо курси безкоштовного вивчення державної мови.
10.Переможно закінчимо війну – змусимо РФ до капітуляції, до сплати штрафу та репарацій.
11. Простимулюємо реальну підтримку вітчизняного товаровиробника.
12. Проведемо повну перевірку на лояльність усього державного апарату. Через всенародний референдум встановимо в Україні нову систему державного самоустрою – козацьке самоврядування, яке буде втіленням нашої оригінальної звичаєвої самоорганізації та самореалізації, котре відповідає Коду нашої Нації.
13.Депортуємо усіх україноненависників та агентуру ворожих країн.
14. Змусимо усіх платити податки, залежно від доходів. Чим більші доходи – тим більші податки. Для дрібного й середнього бізнесу знизимо податок на додану вартість до 5%, впровадимо лібералізацію підприємницької діяльності та безвідсоткове нульове кредитування.
15. Створимо міністерство Просвіти.
16. Проведемо широку всесвітню просвітницько-пропагандистську роботу щодо вивчення справжньої історії Русі-України, нашої рідної Віри, звичаїв та самобутності.
17. Зробимо доступною та безкоштовною медичну допомогу. Введемо довгоочікуване медичне страхування. Узаконимо ефтаназію для важкохворих невиліковними хворобами. Це заповіт моє мами, яка 3,5 роки тому померла від важкого онкологічного захворювання. Громадянин матиме особисте продумане право достойно піти у світ предків, яке зафіксують нотаріуси, а держава візьме на себе зобов’язання взятии усі витрати на себе.
18. Скасуємо повторну медико-соціальну експертизу (МСЕК) для інвалідів першої та другої груп і введемо для них довічну підтримку держави.
19. Зупинимо медичну, пенсійну та освітні “реформи”. Почнемо розвиток страхової медицини. Створимо лікувально-трудові заклади для реабілітації та примусового лікування хворих на алкоголізм та наркоманію.
20.Громадяни, котрі є козаками Українського Козацтва України, будуть мати право на особисту вогнепальну зброю.
21. Іменами загиблих в АТО і ООС Героїв (військових, добровольців, волонтерів, цивільних) назвемо вулиці, майдани та населені пункти.
22. День народження Лесі Українки – 13 лютого, зробимо державним Святом – Днем матері України, а день народження нашого пророка та генія Т.Г.Шевченка вихідним святковим Днем Нації!
23. Звільнимо із тюрем усіх незаконно заарештованих та засуджених добровольців, військовослужбовців ЗСУ та волонтерів, а прокурорів, слідчих та суддів, які виконували незаконні політичні вказівки, заарештуємо.
Україна ПОТРЕБУЄ РІШУЧОГО ПОЛІТИЧНОГО ЛІКАРЯ !!!
24. Запросимо до подальшого проходження служби на благо України високодосвідчених, високоморальних, професійних пенсіонерів СБУ, МВС, ГПУ і держслужби.

МОЇ БІОГРАФІЧНІ ДАНІ:
Тришньовський Анатолій Миколайович, громадянин України, вища медична освіта, лікар-психіатр, 41 рік медичного стажу, маю вчений ступінь кандидата медичних наук та вчене звання професора медичної психології та психокорекції; член творчих спілок – Національної спілки письменників України (квиток № 01895, вид.05.11.1999 р. НСПУ ) і Національної спілки журналістів України (квиток № 14986 вид.16.01.2002 р. НСЖУ), генерал-хорунжий Українського Козацтва. Працюю в Донецькому національному медичному університеті на посаді доцента кафедри фізіології та патологічної фізіології.
У 1996 році створив громадську організацію «Реформи і прогрес».
У 2002 році балотувався у якості самовисуванця до Верховної Ради в одномандатному окрузі № 55 у міста Маріуполь та на посаду міського голови. Зазнав терору та переслідувань з боку місцевої кримінально-олігархічної влади на чолі з керівником Донецької області В.Ф.Януковичем – сфальшували кримінальну справу, а дружину безпідставно звільнили з роботи у приватній установі.
У 2002-2003 р.р. був помічником-референтом Народного депутата України, Героя України, відомого борця за права людей Л.Г.Лук’яненка ( посвідчення № 394/15 від 2002р.) та заступником голови Спілки письменників Київської області. Автор книг “Нова українська ідея” (1997р.), “Українська мрія” (2000 р.) та низки поетичних збірок і книг на психологічну тематику. Фізично і психічно здоровий. Маю державні нагороди (медаль “За врятування потопаючих”, орден “Почесний працівник”, медаль “Захиснику Вітчизни” тощо). Величезний життєвий досвід дає змогу відчувати та розуміти людей. Довелося працювати лікарем у різних системах, навіть діаметрально протилежних: на морському флоті на теплоходах закордонного плавання, а потім начальником підрозділу тюремної медицини Донецької області, головою суду офіцерської честі, керівником у системі охорони здоров’я тощо. Пройшов усі випробування грішми та посадами. Ніколи ні в яких партіях не перебував і не перебуваю. Не судимий. Підприємницькою діяльністю не займаюся. Вважаю себе представником простого трудового народу і духовним олігархом.

Мій принцип – «Багато говорити і багато сказати – не одне й те саме» виголосив ще 2,5 тисячі років тому древньогрецький драматург Софокл. Тому доповідаю вам лише найголовнішу конкретику без зайвих гасел та демагогії.
ДЛЯ ПОШИРЕННЯ ЦІЄЇ ПРОГРАМИ, ПРОВЕДЕННЯ ЗУСТРІЧЕЙ МЕНІ ПОТРІБНА РЕАЛЬНА ПІДТРИМКА (ФІНАНСОВА, ПРАВОВА, ІНФОРМАЦІЙНА, ТЕХНІЧНА, ТРАНСПОРТНА тощо), БЕЗ ЯКОЇ НЕМАЄ ЖОДНОГО ШАНСУ НА УСПІХ. Тому звертаюся до українців та симпатиків України у всьому світі, до усіх, хто готовий допомогти, реально продемонструвати свою високу патріотичну духовність, відсутність скупості, пасивності та невігластва.
Згідно з рішеннями нової тимчасової влади для реєстрації у Центральній Виборчій Комісії (ЦВК ) потрібно 2,7 мільйонів гривень. Чи це велика сума для великої кількості патріотів? Ні! Ми це зробимо і переможемо. Адже ми більше витрачаємо на цигарки, пиво, горілку, розваги. Це тестування на справжній патріотизм.
Звертаюся до підприємців, закордонної діаспори із закликом до згуртування, до створення Фонду порятунку України задля втілення цієї ПРОГРАМИ. Знаю, що є багато мільйонерів, які готові віддати частину своїх чесних грошей на святу справу. Відчуваю, що є такі бабусі та дідусі, які збиралися віддати свої заощадження притулку для кішок або собачок або ж хоспісу для важкохворих громадян США чи Канади. Зауважте, що зараз важкохворою є Ваша етнічна батьківщина Україна-Русь, і вона потребує порятунку. І це не благодійність, це пожертва для великої справи.
УВАГА ! На прохання багатьох патріотів України, які мешкають в Україні та за її межами, надсилаємо реквізити нашого Фонду. Підтримати ПРОГРАМУ ПОРЯТУНКУ НАЦІЇ та ДЕРЖАВИ морально і зафіксувати свою активну життєву позицію фінансовим внеском Ви тепер можете без будь-яких проблем.
Для цього достатньо передати кошти готівкою або надіслати кошти, залежно від розміру любові до Вітчизни: у гривнях на картковий рахунок у ПРИВАТБАНКУ № 5168 7573 8372 3337;
у доларах на картковий рахунок у ПРИВАТБАНКУ № 5168 7573 6124 4710 ,
у євро на картковий рахунок у ПРИВАТБАНКУ 5168 7426 0743 0752.
АБО ЧЕРЕЗ ВЕСТЕРН ЮНІОН чи MONEYGram.
Наперед дякую.
ЦЕ ФІКСАЦІЯ ВАШОЇ СПРАВЖНЬОЇ ЖИТТЄВОЇ ПОЗИЦІЇ, ЯКА БУДЕ СВІДЧИТИ ПРО ТЕ, ЩО ВИ – СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТ УКРАЇНИ, І ГРОШІ, ЯК ЧАСТИНУ СЕРЦЯ, ДАЄТЕ НА ВЕЛИКУ СВЯТУ СПРАВУ – задля себе, своїх дітей, онуків, майбутнього. Це великий загальнонаціональний марш Нації – марш Тріумфаторів, марш Переможців !
Хай станеться Диво!
Захистимо Батьківщину, Конституцію та Рідну Землю !