Перелік адрес киян, що ніби захворіли на коронавірус, не відповідає дійсності. Про це заявив заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє UKR.RED

“У мережі час від часу поширюється неправдива інформація про киян, які захворіли на коронавірус. Зокрема, нещодавно з’явилися списки адрес, де начебто живуть люди з підтвердженим діагнозом Covid-19. Зазначу, ця інформація не відповідає дійсності. За зверненням міста правоохоронні органи перевіряють можливі джерела її розповсюдження, – зазначив чиновник.

За словами Миколи Поворозника, інформацією про контактних осіб та людей з групи ризику є у Моніторинговому центрі з протидії поширення Covid-19. В їх базах понад 40 тис. киян, але інформація про них ретельно захищена, запевняє заступник очільника Києва. “Закликаю не поширювати недостовірну інформацію. Усі дані щодо захворюваності на коронавірус, обмежувальні заходи, введені міською владою для протидії поширенню захворювання, розміщено на офіційному сайті КМДА”, – закликає Микола Поворозник.

Автор

Удовенко Олександр