Аварія на секретній бактеріологічній лабораторії у Новосибірську змусила людиноненависницький режим Московії шукати вихід, як не привернути увагу світової громадськості на цю катастрофу та не отримати за це додаткові смертельні санкцїі, ембарго чи блокаду СВІФТ. Останній хан Орди Ху-ло I вкотре дав злочинну вказівку офіцерам ГРУ , – на цей раз підкинути ампули з коронавірусом під китайську секретну лабораторію у місті Ухань, що у провінції Хубей. Мовляв, це вони організували пандемію, щоби знищити США, помститися за зупинку Північного потоку-2 та перемогти у торгівельній війні. Секрет Полішинеля… Але той, хто посіяв вітер – пожинає бурю. Пандемія загнала людство у глибокий карантин, паніку та занепад економіки. Від цього падає попит на нафту і це наносить смертельний удар по сатанинській імперії зла, яка має єдине джерело доходів від продажу цього «чорного золота ». Принцип бумеранга спрацював бездоганно. Але ж пандемія була надзвичайно вигідна і всесвітній мафії. І, можливо, це вони організували вибух газового балона у секретній лабораторії у Сибіру, підкупивши п’яних охоронців цього надсекретного закладу ? Час покаже. У світі триває глобальна катастрофа. А зазвичай на війнах, бідах, епідеміях, революціях завжди наживалися олігархи – ділки певної хитрозробленої нації. Відчувши на собі усю глибину державного маразму, який проявився зупинкою економіки, транспортного сполучення, закриттям пляжів і парків, введенням QR-кодів для походу за молоком, українці масово стали розуміти, що весь цей абсурд ніяк не може бути виправданий лише боротьбою з коронавірусом. Люди бачать, що замість того, щоб гасити паніку, влада навмисно її нагнітає. Кому все це вигідно? Можливо для когось це виявиться шоком, але в політиці і економіці існують лише два мотиви прийняття рішень – вигідно і невигідно. Якщо спостерігач бачить масштабні скоординовані дії, значить за ними стоїть велика вигода. Криза – ідеальний час для отримання вигоди і збагачення, а за тим глобальним «дурдомом», який ми спостерігаємо сьогодні, вимальовується фантастична вигода. Для всіх хто хоча б мінімально стежить за станом справ у світовій економіці не було секретом, що фінансова бульбашка, яку накачували з моменту закінчення попередньої глобальної кризи 2008-2009 років, надувалася до критичних розмірів. Уже в середині літа 2019 року всім стало зрозуміло, що вона ось-ось лусне. У серпні посипалися новини про те, що глобальний борг досяг астрономічних 246 трильйонів доларів, що більш ніж в три рази перевищує світовий ВВП. Світ раптом заборгував сам собі… три роки роботи. Уся економічна преса рясніла заголовками, про те, що бомба ось-ось вибухне. Одночасно з цим почалося швидке накачування біржових індексів, на графіку видно як різко почав рости NASDAQ з жовтня 2019 року::

Може бути, я когось здивую, але основні гроші в світі робляться не на нафті, не на зброї, не на наркотиках і не на проституції. Основні гроші робляться на біржових спекуляціях, практично весь ТОП списку Форбс зайнятий фінансистами. І це тільки вершина айсберга, оскільки їх особистий статок не йде ні в яке порівняння з обсягом активів, який вони контролюють. Для наочності – багатство Уоррена Баффета становить в районі $ 70 мільярдів, при цьому під його контролем знаходиться активів на $ 552 мільярда. Фінансовий холдинг JP Morgan Chase контролює активів на $ 2,6 трильйона, компанія Rothschild & Co – $ 1,8 трильйона, при тому, що особисті статки членів сім’ї Ротшильдів не перевищують пари якихось мільярдів баксів.
Контролюючи такі обсяги фінансів, можна істотно впливати на ринок, не тільки через вкидання і скупку великих обсягів цінних паперів, а також і через засоби масової інформації, які нагнітають необхідну для цього ситуацію. Новини можуть дуже сильно впливати на ведення торгів, наприклад, вкидання інформації про арешт російського олігарха О.Ю.Тинькова і його боротьбу з лейкемією обрушив акції TSC Group на 23% за добу і цей барига втратив 400 мільйонів $ . А скандал з Cambridge Analytica коштував Цукербергу $ 6 млрд. після 7% падіння акцій. Саме тому на столі у кожного біржового трейдера раніше стояв телевізор з цілодобовим каналом новин.
А сьогодні під ці цілі виділено окремий монітор або планшет. Таким чином, маніпулюючи новинним порядком, можна змінювати світовий порядок, маніпулювати біржовими індексами, заробляючи як на зростанні, так і на їх падінні. Ті $ 6 млрд, що втратив Цукерберг не зникли в нікуди, вони просто витекли в кишеню того, хто вчасно зіграв на зниження.

Адже заздалегідь знаючи, коли і як глибоко просяде ринок, можна заробити незліченну кількість грошей. Усе решта – то справа техніки, особливо коли у тебе в кишені найбільші світові ЗМІ. Їх скоординована робота за два тижні посіяла таку паніку серед населення світу, що люди самі почали вимагати у розгубленої влади зупинки економіки і термінового тюремного режиму. В результаті цього спостерігаємо безпрецедентно різке зменшення кількості виробництва і споживання. Індекси падали з такою швидкістю, що багато бірж кілька днів поспіль зупиняли торги через лічені хвилини після відкриття сесії. За тиждень фондовий індекс S & P 500, що враховує капіталізацію 500 найбільших американських компаній, обвалився на 12,5% , що у перерахунку на гроші становить $ 3,5 трлн. У всьому світі втрати економіки від коронавірусного психозу оцінюють в $ 7 трильйонів. Гроші у «нікуди» не зникли, так що в перекладі на розмовну мову це означає, що той, хто вчасно зіграв на зниження поклав їх собі в кишеню.
Люди віком 30 років і більше відмінно пам’ятають істерику, яку намагалися підняти 20 років тому в усьому світі страшилками про пташиний грип, а згодом, за 10 років, про свинячий. Тоді ВООЗ на порожньому місці оголосила пандемію і спровокувала паніку, яка коштувала світовій економіці $ 18 мільярдів. Через рік Парламентська асамблея ради Європи провела розслідування і оголосила, що ніякої пандемії не було і офіційно визнала, що паніка з приводу грипу H1N1 / 09 була зайвою і могла сприяти корупції. Пандемія грипу, що отримав назву H1N1 / 09 (він же A / H1N1 «Каліфорнія», він же просто «свинячий грип» в результаті обернулася меншими втратами, ніж чергова хвиля сезонного грипу. У звіті ПАРЄ висловлюються побоювання з приводу здатності офіційних медичних установ адекватно оцінювати рівень небезпеки. У документі ПАРЄ наголошується, що механізм прийняття рішень під час боротьби з пандемією не відрізняється прозорістю, і результат – недовіра до медичним організаціям може виявитися фатальною в разі наступної пандемії.
У тому ж році в Форбс вийшла стаття із заголовком: “Чому ВООЗ сфабрикувала пандемію”. А президент Білорусі Лукашенко, якого сьогодні з усіх боків пресують за відмову брати участь в глобальному психозі, тоді заявив:
Давайте говорити відверто, давно ми перестали “кукурікати” з приводу “пташиного” грипу? “Кукурікав” весь світ. Напевно, всі ліки вже продали. Сьогодні заверещали по-свинячому. А завтра, напевно, замуркаємо або замукаємо. Ви що, не розумієте, що відбувається?

В англійській мові є прислів’я – “Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me” = « Обдуриш мене один раз – соромно тобі. Обдуриш мене двічі – соромно мені ». Сьогодні ВООЗ дурять весь світ втретє за 20 років.
Для багатьох держав глобальна істерія – чудова можливість вирішити купу проблем, які в нормальних умовах вирішити б не вдалося. Великим державам глибока психологічна криза дозволить ще більше зміцнити свою владу і вплив на планеті. Працює принцип “поки товстий сохне, худий здохне”. Якщо країнам, на кшталт США, Китаю або Німеччини 2-3 місяці простою загрожують серйозним , але терпимим осіданням економіки, то для країн бідніших вони загрожують повним колапсом державності. До кого вони побіжать за фінансовою допомогою, коли населення почне влаштовувати голодні бунти? Звісно, до МВФ, де якраз і знаходять міжнародні акули, залаштункові ляльководи.
Першими це зрозуміли ті, чия економіка безпосередньо залежить від зовнішніх дотацій : Литва, Латвія, Польща і Україна включили режим гострого психозу одними з перших – 13-16 березня, коли число інфікованих ще було одиничним, але на прикладі Італії вже чітко були продемонстровані правила гри. Не минуло й тижня як Україна оголосила переддефолтний стан і запросила у МВФ 10 мільярдів, щоби потім, після 2021 року повернути борги коштовною землею.
Білорусь, якій від Брюсселя і МВФ мало що світить, відмовилася нагнітати паніку серед населення і гальмувати економіку, після чого від ВООЗ та країн-сусідів пішли натяки, що за відмову грати за нав’язаними правилами в майбутньому можуть бути неприємності.
Крім цього практично для всіх держав психоз – відмінна можливість списати всі проблеми на кризу. В країні дефолт, безробіття, крах медичної системи та малого бізнесу? Це не ми винні – це все коронавірус! Днями колишній прем’єр-міністр Великобританії Гордон Браун запропонував для виходу з кризи створити світовий уряд. Це не жарт і не змова масонів. Емітенти світових резервних валют – США, ЄС, Китай і Японія формують фонд в розмірі $ 7 трильйонів для порятунку економіки. ООН і ВООЗ теж формують свій, але дещо скромніший, фонд для допомоги найбіднішим країнам. Головний нюанс, який треба знати про будь-які фонди міжнародної фінансової допомоги – вони дають гроші тільки під чіткі умови. Сьогодні ці умови – обов’язковий психоз і постановка економіки на паузу.Тут все гранично ясно і зрозуміло. Через півтора-два місяці режиму інтернаціонального психозу усі дрібні, середні і багато великих підприємств (на кшталт авіакомпаній) виявляться розореними. Їх можна буде скупити за безцінь. Найбільші корпорації, які відносно безболісно переживуть кризу, і компанії з багатих країн, які вижили за рахунок держдотацій, пройдуть пилососом по планеті і поглинуть всіх тих, хто не пережив коронапсихоз. Але ми мусимо врятувати Україну від загребущих мафіозних лап !!!
Бажаю усім громадянам міцного здоров’я, непохитного імунітету та оптимізму.
Слава Україні !!!
З повагою,
лікар-психіатр, доцент ДНМУ, 7-й народний президент України Анатолій Тришньовський.