Після розлучення Галина зустріла Михайла, вони почали жити разом. Узаконювати стосунки чоловік не поспішав, а Галина його теж не квапила.

Галина постійно казала. що в шлюбі була й впевнена, що печатка не грала ніякої ролі. Що три роки жили в мирі та злагоді. Михайло чудово лади з її сином, який уже називає його татом. На жаль, Михайло не може мати дітей, тому, напевно, й вибрав Галю з малою дитиною посеред купи красунь. Галина була впевнена у тому, що в них все добре. Часом забувала, що її син залишався лише її сином, а не Михайла.

Колишній шлюб Галя воліла б забути — борги, орендоване житло, в бідності й безробітті сама з дитиною, бо чоловік її кинув. Вона пішла з дитиною до матері, але близьких стосунків і розуміння в них ніколи не було, тому життя виявилось нестерпним. Мама постійно нагадувала доньці про те, що вона невдаха, в порівнянні з дітьми її подруг, що єдине, що робить дочка — так це завдає сорому матері. Вона навіть не погоджувалась сидіти із онуком, щоб молода мама влаштувалась на роботу, мовляв, сама народила, сама й сиди. Коли Галя найняла няньку, то мати її вигнала. Вона не знала, куди подітись і на її шляху трапився Михайло, який вже за місяць після знайомства запропонував жити разом. Його трикімнатна квартира — дарунок долі для Галі.

Вона швидко погодилась, майже не роздумуючи, не слухала подруг, які радили чекати, але що вони могли розуміти. Вона швидко зібрала речі й поїхала в краще життя. Ні разу про це не пошкодувала: Михайло був добрим, чуйним та порядним. Розумів її ситуацію з дитиною, познайомив із родичами, надав усі мови для комфортного життя. Тільки ні разу не кликав заміж. Особливо Галя подружилась з сестрою Михайла — разом гуляють з дітьми, ходять в гості та теревенять по телефону.

Живуть вони разом уже три роки. В сім’ї гармонія — Галя дбає про дитину й затишок в домі, а Михайло працює та дає усі фінансові можливості для сім’ї. Вони їздять відпочивати, він повністю оновив її гардероб, сплатив усі борги ще з першого заміжжя Галі. Він був щедрим до неї та дитини, часто сам пропонував взяти гроші, щоб вони потішили себе чимось приємним. Якось він сказав Галині, що вже склав заповіт.

– Коли це ти сходив?

– Кілька років тому!

Ймовірно, що в цей час вони вже жили разом.

– І на кого ти оформив заповіт?

– На сестру і племінників, звісно! Рідних дітей у мене, як ти знаєш, немає і не буде. А я вважаю, що активи мають залишитися в сім’ї…

Михайло багатий — квартира, дача, дві машини, гараж і бізнес-проекти. Але нічого з цього не має отримати Галина — вона була шокована, адже в разі несподіваних ситуацій вона може залишитись із сином абсолютно без нічого. Навіщо ж вона всі ці роки була з Михайлом? Але і йти від нього нема куди… Що робити, вона не знає.