Рік правління Зеленського.

Жодної обіцянки не виконано.

Навіть не буду розписувати всі обмани та маніпуляції Зе, а вірніше тих, хто за ним стоїть, бо той просто читає по суфлеру або виголошує завчений текст.

Скажу тільки, що все те, що Зеленських читав з аркушика на стадіоні, всі його маніпуляції, та звинувачення зовсім не по адресу, тепер можна сміливо адресувати вже самому Зеленському.

Але окрім невиконаних обіцянок про тарифи, боротьбу з корупцією, закінчення війни, та всього іншого, можна відверто сказати чого досягла команда Зеленського.

Україну розвернулися до Москви, почали знову закуповувати там електроенергію, здали позиції на міжнародній арені, здали позиції на фронті, знищили українську економіку, знизили ВВП, в рази збільшили діру в бюджеті, наростили державний борг, та привели країну до прірви, куди ми стрибнемо за кілька місяців. Міжнародний Банк відверто сказав, що прогноз ситуації в Україні стала однією найгірших в світі – ще більше падіння.

Катастрофа неминуча, і мені здається, що це вже починає відчувати і виборець, ще кволо, потроху, протираючи очі після повернення до реальності.

Я ще, поки що, далекий від думки, що Зеленський агент Кремля, на відміну від Єрмака, що очолює його офіс, але певен, що Путін не міг би сам знайти кращого агента для виконання плану зі знищення українських інституцій – з музикою, сміхом і відосиками.

Жоден би інший президент України не отримав би такий мандат на крутіння країною довкола того місця, яким Зе грає на роялі.

Рік правління Зеленського пройшов, а наступного року може вже і не пережити, ні не Зе, а Україна, про що ми дізнаємось в наступні 100 днів.

за матеріалами аккаунта Мирослав Гай

Шановні пані та панове, пам’ятайте! Будь-яка інформація, яку Ви, публікуєте з публічним статусом у соціальних мережах є доступною для використання третьою стороною. Особливо коли ви просите допомоги у розголосі, а після цього змінюєте свій пост. Поводьте себе відповідально ! У деяких випадках, залишаємо за собою право у відмові публікації посту.

Усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає. Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Щоб опублікувати пост, чи надіслати зayвaжeння, cкapгу чи пpoпoзицiю, пишіть нам через кoнтaктнy cтopiнкy – Кpaщi блoги – yкpaїнa.