Печінка – це один з найголовніших органів в організмі людини. Вона очищує кров від токсичних речовин, продуктів метаболізму та допомагає травленню. Цей орган розрахований на декілька віків роботи, але шкідливі звички та неправильне харчування, вбиває його всього лиш за 60 років.

Пропонуємо ознайомитися з дуже простим, корисним та ефективним засобом народної медицини для відновлення й очистки печінки. Це відвар з родзинок!

Щоб засіб мав той ефект, який потрібно, необхідно правильно вибрати родзинки. Вони повинні бути темного кольору, без сторонніх запахів, правильної форми, середньої м’якості та не повинні блищати.

Рецепт відвару з родзинок.

Складові:

Вода чиста 500 мл.;
Родзинки темні 150 гр.
Спосіб приготування:

Гарно промийте родзинки та покладіть в окріп.
Готуйте 20 хвилин на повільному вогні.
Залиште відвар на ніч, щоб настоявся.

Вживати засіб необхідно вранці натще за 30 хвилин до їжі кожного дня. Родзинки можна додати до сніданку або у випічку.

Щоб покращити процедуру очищення печінки, необхідно додати до харчування такі продукти: морква, розторопша, яблука, чорнослив, буряк, шпинат, капуста та топінамбур. Також, необхідно виключити вживання молочних продуктів.

Будьте здорові!
джерело