Двох двадцятирічних братів не змогли вилікувати від коронавируса в районній лікарні Чернівецької області. Причини поки що невідомі, але, швидше за все, всі наші припущення про стан лікарні, забезпеченні лікарні, професіоналізмі персоналу були одним з чинників.

Про це у своєму блозі пише український блогер з ніком Mason Lemberg, передає “Порохоботські новини”.

Він зазначає, в той час нардепа Новинського госпіталізують до лікарні без симптомів і з температурою 36,8. У той час Олександрівська лікарня Києва перетворилася на філію РПЦ, яка всіляко заперечує коронавірус і свідомо провокує масові зібрання. У той час настоятеля Почаївської лаври доставили в Олександрівську лікарню Києва, яка в принципі призначена для киян.

Блогер пише, в той час люди розповідають, що представники УПЦ МП взагалі лежать в Інституті серця, наражаючи на небезпеку і неминучої смерті, у разі зараження, всіх інших пацієнтів інституту серця. Кажуть, що в піки захворювання в Італії та Іспанії лікарі відключали старших пацієнтів від апаратів, щоб дати шанс тим, у кого все життя попереду, хто потрібен сім’ям і державі. Нашій державі, точніше «державі», яку «будує» Зеленський, судячи з того, як лікують хворих, потрібні лише кремлівські агенти. На всіх інших їм наплювати.