Жорстоке вбивство під Харковом шокувало Україну

Вбивство під Харковом 30 квітня шокувало своєю жорстокістю. Тепер Тетяна Пьянова, яка вбила 11-річну дочку заперечує свою провину. 38-річна жінка під час слухання про обрання запобіжного заходу, заперечувала, що її прізвище Пьянова, відкрито грубила судді і зривалася на крик.

При спілкуванні з журналістами в залі суду вона посилалася на якогось “свого бога”, який просив щось передати судді. Наявність у неї дочки на ім’я Христина вона заперечувала, та й взагалі просила “не лізти в її особисте життя”.

“Дочка у мене не Христина, а Єва звуть, щоб ви знали. Є питання? Ні. А скоро буде Адам. Все гаразд. За дочку я проливаю кров свою і вашу “, – заявила жінка.

 
Пьянова також заявляла, що дасть позив богу, як тільки вийде звідси, а вже бог вирішить, стратити її чи помилувати. Вона також впевнена, що пронесла свій хрест і показувала збиті в кров ноги. Відео в Facebook розмістила журналіст Анна Юрченко.

Відзначимо, що як сусіди, так і брат жінки розповідають, що відносини в родині були нормальні. Дівчинка була доглянута, а Тетяна багато працювала, випивала хіба що у свята.

Нагадаємо, що близько 6:00 в селі Подвірки повністю гола жінка блукала по вулиці. В одній руці у неї була “заточка”, в інший – пакет з відрізаною жіночою головою. При затриманні вона кидалася на поліцейських. У гонитві брало участь чотири екіпажі поліції.

Пізніше брат жінки, з яким вона живе в одному будинку, знайшов обезголовлене тіло своєї 11-річної племінниці. Виявилося, що мати завдала дівчинці 20 ножових поранень, потім відрізала дитині голову.

Автор

Удовенко Олександр