Аврора і її наречений Рафаель Мартінес спланували пишне весілля. Були запрошені 300 гостей, на приготування витратили 40 000 доларів.

На церемонії гості відзначили, що наречена засмучена і замислена. Все вирішили, що вона втомилася і перенервувала. Після церемонії всі зібралися за столом.

Раптово молода дружина взяла в руки мікрофон. Аврора подякувала усім гостям за красиві побажання і подарунки. Вона сказала, що теж приготувала подарунок всім гостям. Дівчина попросила заглянути під стільці, де у кожного гостя був закріплений конверт. У ньому було 2 знімка, які закарбували зраду Рафаеля з її подружкою нареченої.

Аврора перед весіллям помітила зміни в поведінці нареченого, він охолов, став дратівливим, приходив дуже пізно, йому надходили пізні дзвінки і він не говорив від кого. Дівчина найняла детектива. Напередодні весілля детектив приніс нареченій знімки, які підтверджують зраду. Наречена була ошелешена дізнавшись, що її подруга і була тією самою коханкою. Аврора вирішила не скасовувати весілля, а публічно викрити невірного чоловіка і подругу-зрадницю.

Присоромлений Рафаель онімів від побаченого. Аврора побажала йому доброго вечора і покинула вечірку.

Як би не намагався чоловік повернути свою дружину, вона анулювала шлюб. Аврора повернула всі подарунки гостям, а сама відправилася у весільну подорож на Мальдіви.
А Ви вважаєте вона правильно вчинила?