Погода в Україні буде холодною і дощовою

Погода в Україні 25 травня принесе потужний атмосферний фронт, який накриє всю країну. Сильні зливи накриють всі регіони нашої країни за винятком Харківської, Донецької та Луганської областей. При цьому температура повітря буде залишатися низькою – в середньому від +14 до +20 градусів протягом дня.

Як повідомляється в оновленому прогнозі, температура повітря підніметься на кілька градусів, у порівнянні з показниками тепла в неділю. Так, у центральних, західних і північних регіонах країни очікується +14… +17 градусів тепла. Трохи тепліша погода буде на Сході України – там термометри покажуть +16… +18 градусів тепла. Найвищі показники будуть спостерігатися в південних регіонах, де рівень тепла підніметься до +16… +20 градусів.

У нічний час стовпчики термометрів опустяться в середньому до +6… +9 градусів. У південних областях – до +11 градусів в темний час доби.

Низькі температури будуть зберігатися через атмосферний фронт, який вдарить по всіх областях нашої країни. Сухими залишаться тільки Харківська, Донецька і Луганська області.

Автор

Удовенко Олександр