Коли ми зіграли весілля, то я покликала чоловіка жити до себе в квартиру. У нього була і своя квартира, але далеко від нашої роботи. Чоловік попросив, щоб ми відремонтували його квартиру, поки житимемо у мене. На це пішли всі наші весільні гроші. Я була трохи засмучена. Але плани чоловіка на цьому не завершилися, він знову попросив грошей

Коли ми зіграли весілля, то я покликала чоловіка жити до себе в квартиру. У нього, звичайно, є своє житло, але менших розмірів. Ми навіть думати не стали над тим, де будемо жити. Моя простора і велика трикімнатна квартира знаходиться в центрі міста і до роботи нам звідси дуже близько. А його двокімнатна, зовсім без належного ремонту, все старе і шпалери жовті обвисли. Та й знаходиться вона на іншому кінці міста, нам до роботи добиратися дуже далеко. Чоловік запропонував, щоб житло не простоювало, зробити там косметичний ремонт і здавати квартиру в оренду. Гроші зайві не бувають, тому я погодилася. За пару тижнів ми переклеїли шпалери, поміняли трохи меблі. Все це було зроблено на весільні гроші. Але ми не сумували з цього приводу, адже розраховували, що наші вкладення виправдають себе.

Квартиранти у чоловікову квартиру знайшлися відразу. Молода сім’я швидко прижилася в квартирі чоловіка, вже й облаштуватися встигли. А чоловік тільки й ходив туди в кінці місяця до них знімати показання лічильників і забирати гроші за оренду квартири. Але пройшло лише чотири місяці, а на молодят почали скаржитися сусіди і висловлювати своє невдоволення чоловікові. Ми декілька разів попереджали наших квартирантів, що можемо їх виселити, але вони не звертали уваги на наші зауваження. З такою поведінкою чоловік миритися не став і вже через місяць сказав, щоб вони виселялися. Хлопець і дівчина сперечалися, бо ми бачте їх не попередили за два тижні. На наступний день все-таки зібрали речі і з’їхали. Але після себе вони залишили справжній погром: всі меблі брудні, холодильник і мікрохвильова піч не працюють, шпалери внизу обдерті та в плямах. Як можна було так жити, щоб довести квартиру до такого стану? Коли чоловік побачив в якому стані квартира, він став обурюватися і просив компенсацію. Але квартиранти все зіпхнули на те, що їх з незрозумілих причин виселяють так швидко, тому ні за що платити вони не збираються.

Пару днів ми були дуже засмучені і не знали, що тепер робити. Чоловік запропонував наші загальні накопичені гроші, які ми відкладали на купівлю автомобіля, витратити на капітальний ремонт його квартири. Мене це дуже розлютило. Значить, пів року ми відкладали гроші, можна сказати, не доїдали і не допивали, а тепер знову вкласти їх в його квартиру, щоб нові мешканці все знову перевели? Ми ще тих грошей своїх не повернули, а тут знову. Ні. Чомусь в моїй квартирі чоловік не пропонує зробити ремонт, хоча він би нам не завадив. А його житло ми будемо ремонтувати вдруге і незрозуміло чи надовго. Щось тут точно не добре. Може він хоче взагалі розлучитися зі мною і переїхати назад в свою квартиру? Останнім часом між нами наче чорна кішка пробігла. Ми часто сваримося через дрібниці і можемо не говорити один з одним цілими днями. Як мені вчинити, щоб зберегти наш шлюб і не віддати всі гроші на ремонт квартири чоловіка? Адже хочеться теж трішки пожити для себе, не економлячи кожну копійку. Скоро у нас з’являться діти і знову доведеться на собі економити.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!
джерело