Роман “Сініцин” Балан
громадський діяч, працівник IT-галузі, волонтер, співзасновник об’єднання “Народний тил”, колишній голова атестаційної комісії МВС

(FB)

А давайте я вам розкажу про мусорів і сьогоднішню стрілянину в Броварах.

До чого тут мусора? Так, мусора там “в темі” по самі гланди.

Отже, є такий собі Сергій Чеботар. Псевдо “Чемодан”.

В минулому заступник Авакова, керівник апарату МВС.

Звільнений у травні 2015-го через скандал із нападом на знімальну групу Бігуса. Так, тоді, після Майдану, за таке ще можна було поплатитись посадою. Зараз вже ні.
Олег Поліщук, зять Сергія Чеботаря

Нагадаю, що тоді зять Чеботаря Олег Поліщук побив журналістів, коли ті знімали незадекларований елітний маєток доньки заступника міністра Оксани Чеботарь у селищі Лісники під Києвом.

Ще до цього Чеботар – фігурант плівок про “рюкзаки Авакова”, де він у власному кабінеті [у будівлі МВС на вул.] на Богомольця планує і реалізує злочинну схему з розкрадання бюджетних коштів в інтересах сина Авакова.
Ну і там на тих плівках багато іншого цікавого, послухайте при нагоді.

Отже, Чеботар звільнений п’ять років тому, але, за моїми даними, він продовжує ледве не щодня ходити в МВС як на роботу, є в нього там приймальня і кабінет.

У якому статусі – невідомо. Але вплив його на процеси всередині МВС – колосальний.

Ні, не так. КОЛОСАЛЬНИЙ.

Мої джерела кажуть, що на Чеботарі та ще одному другу Авакова – Ігорю Котвіцькому – зав’язані “все коммерческие темы в МВД”.

Плюс на Чеботареві – кадрові призначення, робота з депутатами і т.д. Це десятки й сотні мільйонів доларів кешу для організованого злочинного угруповування “тимчасового міністра” Авакова.

По суті, Чеботар і Котвіцький – “кошельки” у міністра. Люди з неймовірним впливом на всі процеси.

Також опосередковано Чеботар контролює АРМА, Агентство з розшуку та менеджменту активів.

Це був спойлер. А тепер головне.

Одна зі сторін конфлікту сьогодні в Броварах – транспортна компанія ПП “А.Т.Н.”, яка активно заходить на ринок пасажирських перевезень у різних районах. Такими методами (як у Броварах – “Н”) випадок цей уже далеко не перший і, мабуть, не останній.

Належить ця компанія все тому ж зятю Чеботаря – Олегу Поліщуку.

Саме вони підтягнули тітушню і спортсменів зі стволами.

Цю ж транспортну компанію прямо лобіював сам Чеботарь для отримання дозволів на перевезення в області, ще будучи заступником Авакова. Про це є журналістські дослідження тих же “бігусів”.

Все вищевикладене легесенько гуглиться, я не буду переспамлювати посилання на “плівки” і журналістські розслідування.

В цій же історії стирчать вуха Євгена Коваля, заступника керівника Нацполіції, й однієї дуже цікавої вінницької банди, але це трохи інша історія, якось згодом.

Аваков і все це лайно повинно піти. Бо закінчиться це все дуже погано для країни.

Тітушки – учасники стрілянини в Броварах – виявилися наближеними до людей з МВС
джерело