Про те, що сталося, докладніше розповів сайт “ПОЛІТЕК”. Так в публікації сказано, що вранці, близько 7:30, на Прикарпатті були зафіксовані підземні поштовхи.

У головному центрі спеціального контролю за геоактівних, завили, що джерело землетрусу знаходився в районі міста Долина Івано-Франківської області на глибині 2 км.

У повідомленні сказано, що сила поштовхів склала 3,2 балу за шкалою Ріхтера.

 

Жителі Долини. Гошева, Болехова поскаржилися в мережі, що перенесли сильний страх через підземних поштовхів. Було чутно, як відбуваються вибухи. Тремтіли дивани та скла у вікнах.

Інші описують, що вили і гавкали собаки, як якщо б у село зайшли чужаки, або як на пожежу. Було чутно гул (я думала, що це потяг йде до берега. Це такий гул, коли товарняк їде в Долину.) А потім все стихло. Птахи замовкли, собаки перестали гавкати, все завмерло секунд на 5-10. І почало трясти …

 
Інші жителі жартували:

“Це дійсно було щось. У нас вдома склянки повністю затряслися”, “Чи відчули. Скло в серванті задзвеніли”, “Яворів. У нас було дуже сильно відчутно. Сидимо, відходимо від шоку і страх”, – написали користувачі.

Автор

Удовенко Олександр