Неймовірно смачний весняний десерт, бісквіт з полуницею та вершками, вразить навіть найвибагливіших ласунів. Готувати його дуже просто та швидко. Декорувати можна горіхами, ягодами, фруктами, шоколадом, субліматами або кокосовою стружкою. Цей тортик стане прикрасою святкового столу.

Складові:

Борошно пшеничне 175 гр.;
Цукор пісок 150 гр.;
Яйця курячі 3 шт.;
Масло вершкове 175 гр.;
Ванільний цукор 1 пак.;
Харчова сода 0,5 ч. л.;
Розпушувач для тіста 1 ч. л.;
Морська сіль 0,5 ч. л.;
Вершки 33% 200 мл.;
Полуниця свіжа 350 гр.;
Пудра цукрова 1,5 ст. л.;
Інші ягоди.

Спосіб приготування:

Збийте м’яке масло з цукром та ваніліном.
Додавайте постійно збиваючи по яйцю, а потім просіяне борошно, розпушувач, соду та сіль.
Перелийте тісто в форму застелену пергаментом та випікайте 30 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.
Помийте, просушіть та поріжте полуницю.
Вершки з’єднайте з пудрою та збийте до густої й пишної маси.
Бісквіт розріжте на дві-три однакові коржі.
На блюдо покладіть корж, змастіть його кремом, викладіть полуницю та знову корж, крем, полуницю й корж.
Обмажте торт кремом з усіх сторін та декоруйте ягодами.
Смачного!

джерело