Нас часто тішить думка, що ангели-охоронці стоять за плечем, спостерігають за нами і захищають у важкі моменти життя. Це дає надію навіть в найтемніші часи, і часом ми дійсно, дивом уникаємо бід.

Є теорія, що ангели-хранителі – це наші близькі, які покинули цей світ фізично, але залишилися з нами ментально. Вони незримо присутні поруч, і намагаються захистити і попередити.

Що свідчить про це Ось ці 10 ознак!

1. Фігури в хмарах.
Будучи дітьми, ви, напевно, часто лежали на галявині і спостерігали за хмарами, відшукуючи в них знайомі форми. Однак, якщо при погляді на небо, ви бачите обриси близької людини, яка покинула вас, це може бути не така і випадковість.

Духи можуть використовувати хмари, щоб передати повідомлення, даючи вам знати, що вони є. Це може включати більш загальні ознаки, такі як несподівані знахідки або пір’я, або фотографії, які нагадують вам конкретну людину.

2. Колір.
Мало хто знає, але кожен ангел пов’язаний з кольором, який визначає його енергію. І вибираючи цей колір, ми можемо запрошувати їх в наше життя. У той же час вони можуть використовувати цей колір, щоб ви знали, що вони поруч. Якщо ви раптом почнете бачити один і той же колір всюди, куди б не подивилися, зверніть на це увагу. Пару раз, звичайно, це може бути збігом, але якщо це відбувається частіше, це може бути ознакою чогось більшого.

3. Дзвін у вухах.
Якщо ви відчуваєте шум у вухах, якому немає фізичного пояснення, зверніть на нього увагу. Коли духовні істоти намагаються направити нас або дати нам інформацію, це часто відбувається через так звані «завантаження», передачу більш високої інформації з іншого боку завіси.

Оскільки ця інформація передається нам на духовному рівні, ми, можливо, навіть не знали, що це відбувається, за винятком дзвінкого звуку в наших вухах.

4 . Музика.
Кажуть, що музика — це універсальна мова, яка дозволяє спілкуватися всім мовам, культурам і народам. А ще вона здатна передавати повідомлення з духовного царства. Є певна пісня, яка асоціюється з покійним другом або членом сім’ї?

Ви можете виявити, що ви не можете викинути певну пісню з голови, або помічаєте пісню, що грає всюди, куди б ви не пішли. Хоча це можна пояснити як простий збіг, але це може і бути послання духовного світу.

5. Ангельське втручання.
Це одна із екстремальних ознак. І мова йде про людей, які в якийсь момент свого життя не змогли б вибратися з безнадійної ситуації, якби не раптове диво. Наприклад, спізнилися на автобус і не потрапили на літак, який розбився.

Такі речі — це просто диво, приклад божественного втручання. Вони є ознакою того, що хтось береже вас.

6. Метелики.
Визнаний в багатьох релігіях і культурах, як символ змін і трансформації, метелик також пов’язаний з тими, які були перед нами. Перейшовши до духовного світу, вони не завжди можуть повернутися в тій формі, яку ми визнаємо. Замість цього вони можуть використовувати метеликів, щоб протягнути руку і повідомити нам, що вони є.

7. Тварини.
Зверніть увагу на все, що відбувається навколо вас, коли ви переживаєте найважчі часи в житті. Якщо ви емоційно виснажені, і и помічаєте тварину чи птаха, що сиділи поблизу, або навіть наближаються до вас, як ніби пропонуючи підтримку, то знайте — це дух.

Хоча наші ангели-охоронці не завжди можуть зв’язатися з нами безпосередньо, вони можуть надати нам підтримку через іншу істоту.

8. Біле пір’я.
Біле пір’я вже давно вважається ознакою чистоти і світу, пов’язаною з присутністю ангелів. Якщо ви бачите перо, що лежить на землі, вважайте, що це не просто збіг. Незалежно від того, вирішите ви просто подивитися на нього або підняти його і зберегти, це перо може бути ознакою того, що ангели дивляться на вас.

9. Свічки або спалахи світла.
Коли духовні істоти входять у наш світ духовного царства, вони не є фізичними істотами, як ви або я. Замість цього вони проявляються як енергія, що рухається через наш світ.

У той час як ви фізично не бачите їх присутність, ви можете помітити їх куточком свого ока. Це часто розглядається як спалах світла або блискучий ефект в нашому периферійному зорі.

10. Почуття або відчуття.
У той час як є багато фізичних, відчутних ознак, які слід брати до уваги, ніколи не недооцінюйте силу своєї власної інтуїції і ваших перших вражень. Іноді ви просто знаєте, що хтось поруч. Якщо це почуття супроводжується відчуттям комфорту, безпеки і тепла, то це може бути ваш ангел-охоронець за плечем. Ви також можете відчувати це, як ніби хтось дивиться на вас, або відчувати руку на плечі. У ангелів є і інші способи дати знати про свою присутність у вашому житті. Прислухайтеся до їх знаків, і можливо, це допоможе вам уникнути біди або зустріти своє щастя.
джерело