Пропонуємо ознайомитися ще з одним шедевром кулінарії – це запечені кабачки з сиром та помідорами. Готувати їх дуже легко, а результат неймовірно смачний. Ця закуска підійде до будь-якого застілля та дуже сподобається рідним й гостям.

Складові:

Кабачки молоді 250 гр.;
Помідори 2 шт.;
Перець солодкий 1 шт.;
Сметана 3 ст. л.;
Молоко 2 ст. л ;
Яйце куряче 1 шт.;
Твердий сир 30 гр.;
Морська сіль;
Перець та спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Помийте овочі та наріжте кружечками кабачки й помідори, а перець колечками.
Покладіть в форму для запікання овочі вертикально чергуючи один з одним.
Посоліть, поперчіть, змастіть сметаною та посипте овочі тертим сиром.
Змішайте та збийте вінчиком яйця з молоком й залийте страву.
Запікайте 35 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Приємного апетиту!