Відомий український політтехнолог і телеведучий Тарас Березовець пише на своїй сторінці в соцмережі Facebook, один з телеканалів, що входить в медіапул Віктора Медведчука – «112 Україна» – анонсував на 22 червня телемарафон з трансляцією з Кремля концерту «День вшанування пам ‘яті загиблих у Великій Вітчізняній війні ». На телеканалах Медведчука свідомо уникають загальноприйнятої в усьому світі назви Друга світова війна, продовжуючи називати ті страшні події також, як в Кремлі.

Тарас Березовець зазначає, що стосується концерту, який відбувся в Кремлі, то в ньому взяли участь особи, які підтримали анексію Криму, які підтримали курс президента Путіна та війну проти України. Мова про таких зірок російської естради, як Лев Лещенко, Стас П’єха, Олександр Розенбаум, Сергій Трофимов, Олег Газманов.

Березовець зазначає, зараз хотілося б звернутися до президента Володимира Зеленського, адже саме час дзвонити Баканову і поскаржитися на «цього ч*рта» Медведчука. Хоча навряд чи Зеленський піде на цей крок. Він, напевно, вже зручніше влаштовується біля телевізора 22 червня, щоб насолодитися улюбленими піснями дитинства.