У Будинку дитини під Дніпром 1,5-однорічну дівчинку перевернули вниз головою, щоб заспокоїти

Під Дніпром в Будинку дитини стався скандал. Річ у тім, що співробітниця Кам’янського спеціалізованого Будинку дитини Дніпропетровської обласної ради “заспокоювала” 1,5-однорічну дівчинку, перевернувши її вниз головою.

Інцидент стався ще в п’ятницю, 26 червня на території Будинку дитини, що знаходиться за адресою вул. Спортивна, 33. Про це повідомляє “Дніпро оперативний”.

На відео видно, як жінка берег за ноги дитину і струшує. Таким чином, вона хотіла заспокоїти дитину.

Під Дніпром в Будинку дитини маленьку дівчинку перевернули вниз головою (відео: YouTube)

За словами старшого інспектора сектору моніторингу Кам’янського ВП Олени Тимченко, 1,5 однорічну дівчинку струшувала медсестра Будинку дитини.

Наразі жінку усунули від виконання своїх обов’язків. Також проводиться внутрішня перевірка, а Ювенальна превенція встановлює всі подробиці інциденту.

Нагадаємо, в Києві хресний батько побив шестирічного хлопчика до напівсмерті. При цьому мати дитини та її друзі хотіли приховати насильство і заявили лікарям, що дитина випала з вікна.

Раніше під Миколаєвом жінка в стані алкогольного сп’яніння побила свою однорічну доньку. Дівчинка потрапила в реанімацію. Медики госпіталізували її в дуже важкому стані. У дитини струс головного мозку, багато різних гематом на обличчі.

Автор

Удовенко Олександр