Марія Матіос, відома українська письменниця та громадська діячка на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук зазначила:

“Ну, звісно, не буду ж я такого пречудового літнього ранку нагадувати про дурнів у владі, про цю безлИчну (ту, що не має «фаци», як сказали би на Буковині) істоту Третьякову, яка не тільки має охоту каструвати дітородящих, а вже й публічно просмерділа, що, мовляв, родини безвісти зниклих воїнів зловживають виплатами від держави! Язик би їй обкинуло чиряками від такої брехні! Та чи ця істота бодай ОДИН раз допомогла шукати справедливості для осиротілих родин, серце яких тліє від НЕЗНАННЯ про своїх рідних? Та чи воно, зелене поріддя, добилося бодай одного якогось конкретного рішення про долю бодай ОДНОГО живого, але постраждалого воїна?! Я би їй привела в її кабінет батальйон таких, хоч і нерідко на милицях і з десятками рубців на тілі, хай би розтлумачили негідниці! Та що даремно витрачати слова? Щойно я подивилася відео, як цією нардепкою Третьяковою керує, ні, ви тільки вслухайтеся – ПРЕС СЕКРЕТАР очолюваного нею комітету ВР! Прес секретар, Карл, наказовим тоном забороняє голові комітету Верховної Ради, Карл, не відповідати на запитання журналістів про можливі кастрації, бо воно, прес секретар, а не голова відповідає за РЕПУТАЦІЮ комітету з питань соціальної політики. Карл, чи є в борделю репутація, Карл?!
Ні, ну, чуйте! Я всяке бачила і чула у ВР, але такого свинства на моїй пам‘яті не було!
Ні, ну, я зранку мала добрий намір, звичайно, показати, як зацвіли мої лілейники якраз до 1 липня. Але ж хіба годен фотографувати квіти (що я все одно неодмінно зроблю), коли тоді зранку розказують, що хвіст керує псом чи сукою (це не для гострого слівця – це для гендерної рівності, щоби бути у тренді😅)?!
Ні, ну, скажи мені, Карл… “
джерело