Нещодавно на просторах YouTube вийшов черговий випуск авторської програми Анатолій Анатоліч «Зе Інтерв’юер». Героєм нового епізоду став Володимир Завадюк – один з найяскравіших особистостей на просторах українського медіаринку. Він є керівником управління Big Entertainment Shows 1 + 1 Media, а також займає посади креативного продюсера і шоураннер таких масштабних телепроектів, як «Голос країни» та «Танці з зірками».

Під час відвертої розмови з Анатолій Анатоліч Володимир Завадюк розповів про виворіт створення топових українських розважальних шоу. Зокрема, він розкрив труднощі роботи зі скандально відомої Ольгою Фреймут, яка займала посаду ведучої четвертого сезону проекту «Голос країни». Виявилося, працювати з цією зіркою – випробування не з легких.

Володимир Завадюк також розповів про неприємний інцидент, що стався з Ольгою Фреймут, яка показала свій будинок , на знімальному майданчику шоу «Голос країни». За словами шоураннер проекту, під час оголошення результатів сезону телеведуча вдавилася метафаном і … втратила свідомість! Це стало справжнім стресом для всієї команди.

– Складно було працювати з Ольгою Фреймут, – поділився Володимир Завадюк, який розкрив правду про роман Дана Балана і Тіни Кароль . – Ми завжди знаходили спільну мову, я її поважаю і люблю, але Оля – людина настрою. З нею була дуже непроста, складна і для кого-то, можливо, навіть funny історія. Під час «Голосу» мене завжди запитували, які були «епік фейл». З Олею один з них був: це коли під час оголошення переможця четвертого сезону Оля вдавилася метафаном і реально втратила свідомість! Багато хто після цього говорили, що, можливо, це трюк, який вона вирішила зробити заради шоу, але я думаю, що ні. Пам’ятаю цей момент, і це було реально страшно.
джерело