Кирилівці понад півсотні людей з декількох баз відпочинку потрапили в лікарню

У Кирилівці вночі, 2 липня, “швидкі” одна за однією відвозили відпочиваючих з дуже високою температурою і рядом інших симптомів. Стало відомо про хворих з бази відпочинку “Дніпровські зорі” на косі Пересип, а також з бази “Лазурні далі”.

У всіх людей схожі симптоми: температура під 39, блювання, пронос. Можлива причина – отруєння неякісною їжею, пише місцеве видання Акцент.

Наголошується, що багато з них – вихованці дніпровського клубу дзюдо “Спарта”. Вони приїхали 1 липня в обід, їли в кафе і їдальні на базі, а також замовляли піцу з інших баз.

Коли хлопці з бази викликали “швидку”, до карет медиків почали підходити й інші постояльці бази відпочинку з інших корпусів, скаржачись на такі ж симптоми.

Зазначимо, що деякі ЗМІ пишуть про можливість зараження коронавірусом. Нібито співробітники бригад швидкої допомоги кажуть, що симптоми дуже нагадують COVID-19.

На місце події приїхала розбиратися поліція. А в Кирилівській селищній раді повідомили, що симптоми були виявлені у 43 осіб. Частина відпочиваючих госпіталізована в інфекційне відділення Акимівської ЦРЛ. Всім відпочиваючим з температурою зроблять тести на коронавірус.

Автор

Удовенко Олександр