Ось вам і вся весна! Підозрюваного Порошенко ніхто і не збирався судити. Натовп порохоботов влаштувала черговий перфоменс і показала хто насправді в Україні господар, а Зеленський зі своєю владою підібгавши хвости спостерігали за всім цим цирком.

Суд залишив без розгляду подання про запобіжний захід для екс-президента Петра Порошенка у справі про незаконне призначення Сергія Семочко заступником глави Служби зовнішньої розвідки.

«Клопотання слідчого … щодо Порошенко залишити без розгляду», – таке рішення оголосив на засіданні Печерського райсуду Києва слідчий суддя Сергій Вовк.

Нагадаємо, прокуратура сама відкликала клопотання про обрання запобіжного заходу Порошенко, оскільки визнала, що після закінчення розслідування запобіжний захід обирають.

Зустрічай новий Сhipster’s Із пікантнім смаком крілець барбекю

Кім виявило дружина Олега Винника: усі пріголомшені
Підозра в справі про незаконне призначення Семочко заступник голови СЗР екс-гаранту оголосили ще 10 червня. Суд намагався обрати запобіжний захід з 18 червня. Слідство спочатку наполягало на утриманні фігуранта справи під вартою, але в перший день суду сторона звинувачення раптом попросила більш м’яку міру – особисте зобов’язання з забороною на виїзд за кордон.

У перший раз засідання перенесли через смерть батька Порошенка. 1 липня заслухали сторону захисту і звинувачення. Прокурори озвучили фабулу справи Семочко, по якій йде розслідування. А сьогодні з’ясувалося, що прокурори закінчили розслідування цього кримінального провадження.

Автор

Удовенко Олександр