Найчастіше ми шукаємо схвалення своїх дій та похвалу в інших людей. І це найлегший спосіб самоствердитися, адже саме чужа підтримка виправдує навіть ті дії, які ми вважаємо неправильними.

Найскладнішим завданням є любити себе. І це потрібно робити завжди, попри всі негаразди та перешкоди, які виникають та життєвому шляху. Ви повинні навчитися любити себе, коли вас переповнює злість і ви хочете розбити всі дзеркала в домі. Ви маєте любити себе, навіть якщо вчинили не правильно й вас переповнює печаль.

Ви повинні любити себе, адже заслуговуєте цього. Лише так ви зможете дарувати любов іншим людям.

Закохайтеся в себе такими, як ви є. Ніхто не має права вас змінити чи змушувати відчувати дискомфорт. Ніколи не соромтеся себе.

Любов до себе – це виклик, але це та річ, за яку варто боротися.

Вам потрібно навчитися любити себе, щоб розпач та біль не кинув вас в обійми токсичної людини. Гляньте в дзеркало та скажіть собі, що ви заслуговуєте на найкраще. Ви не повинні повертатися в стосунки, де відчуваєте біль. Ви не повинні слухати приниження та знецінення себе.

Щоб бути повноцінною та самодостатньою людиною, у вас має бути міцний фундамент — любов до себе. Ви та людина, яка знає себе краще за всіх, і важливо використовувати свій час, щоб дізнатися себе ще краще. Спробуйте побороти всі внутрішні страхи та зрозуміти, що саме вам потрібно для щастя.

І потрібне пам’ятати одне: не має досконалих людей, є просто ті, які приймають свої недоліки та люблять себе такими, як вони є.

Тому любіть себе так, як ви цього заслуговуєте.