Російська співачка Глюкоза не зможе їздити в Україну найближчі три роки

Співачці Глюкозі заборонили в’їзд в Україну на три роки. Громадянка РФ Наталя Чистякова-Іонова (справжнє ім’я артистки) прибула в київський аеропорт “Бориспіль” в числі пасажирів рейсу з Мінська. Але вийти з терміналу їй так і не вдалося.

Українські прикордонники відразу “пробили”, що Глюкоза неодноразово їздила в анексований Крим на концерти та вечірки. Сама ж співачка запевняла, що була на півострові останній раз аж у 2013 році. При цьому, в ході спілкування вона неодноразово плуталася у своїх відповідях. Тому провести прикордонників 34-річна виконавиця пісень про наречену, добермана та іншу “жу-жу” не змогла.

Глюкоза в найближчі три роки не потрапить в Україну

У Держприкордонслужбі зазначили, що в нашу країну громадянка Росії планувала потрапити в особистих цілях. Але в підсумку артистка зворотним рейсом вилетіла в Білорусь, отримавши штамп у документі про заборону на в’їзд в Україну на наступні три роки.

Цікаво, що на питання прикордонника про те, як вона ставиться до окупації Криму спочатку вона сказала: “Ніяк не ставлюся”. Але після цього заявила, що “Крим – український”.

Автор

Удовенко Олександр